Radnik “Parking servisa” obija auto da bi ga odgurao do “pauka”! - Volim Podgoricu

Radnik “Parking servisa” obija auto da bi ga odgurao do “pauka”!

Nevjerovatan događaj desio se za vikend ispred “Merkatora” na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, kada je “pauk” došao da odveze nepropisno parkiran crveni jugo. Radnik JKP “Parking servisa” obio je auto, kako bi ga odgurao do “pauka”!

Pošto je auto bio dobro zavučen i nisu imali načina da ga pokupe, radnik “Parking servisa” došao je na bizarnu ideju da auto obije, izbaci ga iz brzine i odgura na ulicu.

Čitav događaj snimio je Kristijan Mirković koji kaže da je ostao zaprepašten ponašanjem radnika ovog preduzeća.

– Prvo je uzeo neke ključeve i počeo da obija kola. Onda se malo osvrtao i primirio, valjda je posumnjao da ga neko gleda te je kao počeo da razgovara na telefon. Ubrzo se opet vratio na “posao” i počeo sam da ga snimam. Obio je bravu, na brzinu ušao unutra, izbacio ga iz brzine i odgurao do pauka – kaže Mirković.

Prije nego što je odgurao obijeni auto, kako dodaje Mirković, radnik je uredno ispisao kaznu za nepropisno parkiranje i stavio je ispod brisača automobila. Ovu kaznu inače može da ispiše i ostavi jedino policajac, kog na ovog snimku nema nigdje.

– Razumijem da je čovjek apsolutno bahato parkirao i treba da bude kažnjen, ali odakle nekom pravo da obija tuđi auto, još mi nije jasno kako je to moguće – nastavlja naš sagovornik.

 Na snimku koji traje nešto više od tri minuta, na kraju se vidi kako dolazi vlasnik auta na štakama i u poslednji momenat spašava svoj jugo od “pauka”. Tako je čitava vještina brzog obijanja radnika “Parking servisa” ipak ostala uzaludna.

 Posle odgledanog snimka na Jutubu pod nazivom „ NS parking servis obija automobil“, Stevan Lugonja direktor ovog preduzeća odmah je suspendovao radnika obijača. 

 – Protiv radnika će biti podnijeta prijava, a nakon okončanja zakonskog procesa, biće poznate i druge konkretne mjere ako se u postupku pokaže da je kriv – saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću iz ovog preduzeća. Kako dodaju, stav „Parking servisa“ je da niko ne može i ne smije da narušava ugled preduzeća i svih zaposlenih koji se trude da svoj posao obavljaju pošteno i na najbolji mogući način, jer „svi radnici moraju imati svijest da radeći u gradskom preduzeću na neki način predstavljaju i svoj grad“.

(blic.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com