MASOVNA TUČA BOSANACA I POLJAKA: Strasti smirivalo čak 350 policajaca! - Volim Podgoricu

MASOVNA TUČA BOSANACA I POLJAKA: Strasti smirivalo čak 350 policajaca!

Najprije su se na dječjem igralištu u Berlinu u četvrtak dva klinca pokoškala, nakon čega je jedan od roditelja pokušao da smiri situaciju. No ubrzo su se sa strane počeli skupljati članovi dvije turske porodice da bi se na kraju tuklo čak 70 ljudi.

Posljednjih dana u Njemačkoj su izbile četiri velike tuče u kojima je učestvovalo više od 200 ljudi, a strasti je smirivalo oko 350 policajaca.

Najprije su se na dečjem igralištu u Berlinu u četvrtak dva klinca pokoškala, nakon čega je jedan od roditelja pokušao da smiri situaciju. No ubrzo su se sa strane počeli skupljati članovi dvije turske porodice da bi se na kraju tuklo čak 70 ljudi.

Intervenisalo je 90 policajaca, a neki od njih zadobili su i lakše povrede od pobjesnjelih stričeva, ujaka, ujni, strina…

Dan poslije u Hamburgu, u sukobu pedesetak članova dvije arapske porodice koje trguju starim automobilima, vitlalo se sjekirama, palicama za bejzbol, metlama.

U poslednja dva dana bile su još dvije masovne porodične tuče u Berlinu, a u jednoj je 100 policajaca smirivalo 70 članova bosanske i poljske porodice koji su se zakačili na svadbi i odlučili da se obračunaju na ulici.

(Telegraf.rs)

1 komentar

  1. That is the best weblog for anybody who wants to find out about this topic. You notice a lot its virtually exhausting to argue with you (not that I truly would want…HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Great stuff, simply nice!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com