Nole izgubio titulu zbog svađe Bekera i Vajde?! - Volim Podgoricu

Nole izgubio titulu zbog svađe Bekera i Vajde?!

Najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću za dlaku je izmakla pobjeda na Rolan Garosu, a uzrok njegove lošije igre protiv Vavrinke, kako spekulišu srpski mediji, mogu biti loši odnosi njegovih trenera – Marijana Vajde i Borisa Bekera.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović je prokomentarisao da je podrška trenera tokom Rolan Garosa mogla da bude bolja i da mu se nimalo nije svidjela faca Bekera koji je djelovao nezainteresovano.

“Mislim da je u jednom trenutku nastala diskusija između Vajde i Bekera oko taktike. Slovački stručnjak je vjerovatno smatrao da Novak treba da igra sa osnovne linije, dok je Beker insistirao na agresivnoj igri. Vrlo je moguće da je upravo zbog toga Beker pravio razne face koje smo vidjeli tokom prenosa”, rekao je teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

A da li je sve to uticalo da Đoković izgubi u finalu? Armenulić smatra da nije.

“Novak je bio previše opterećen. Ne samo zbog njega samog, već zbog svih nas koji smo pričali o osvajanju tog turnira. Evo već sada su počele priče kako će on naredne godine osvojiti, a ne znamo ni da li će biti u formi. Najbolji trener Novaku Đokoviću je Novak Đoković. Više je Vavrinka odigrao meč života, nego što je naš teniser loše igrao. Vavrinka je imao sigurno 70 odsto više direktnih poena nego Novak i to ga je koštalo poraza”, zaključio je Armenulić.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com