Poslije ovih savjeta i zakleti neženja bi vas oženio - Volim Podgoricu

Poslije ovih savjeta i zakleti neženja bi vas oženio

Imate muškarca koji je savršen za vas ali ne znate na čemu ste ? Sve je super u vašem odnosu, komunikacija je na zavidnom nivou, provodite dovoljno vremena zajedno i konačno kada se usudite da pitate kojim putem ide vaš odnos doživite šok. On kaže ” Zašto da mijenjamo nešto što je dobro”, potvrdno klimate glavom dok u sebi mislite nešto drugo. Ako želite da podignete vezu na viši nivo, ova tri koraka će vam pružiti sve ono o čemu ste sanjale! I zakleti neženja će biti vaš!

Većina žena ima problem da zadrži muškarca. Ako vam je dosta kežual izlazaka, čekanja da vas zaprosi, želite porodicu sa njim i sudbonosno DA najprije razmislite da li je on baš pravi! Volite ga? Želite ga? Lijepo vam je sa njim? Sigurne ste, bezbrižne i srećne? On budi u vama najljepša osjećanja? Razumije vas? Ako ste imale 8 potvrdnih odgovora vrijeme je da vam otkrijemo strogo čuvanu tajnu jednog američkog seksologa.

Umjesto da postavite tipično pitanje ” Šta smo mi i kuda plovimo” odigrajte lukavo.

Postanite nezamjenljive

Najprije morate da postanete nešto kao “rijetki kamen”. Postanite nezamjenljive. Dajte mu ono što druge djevojke nemaju (neka on misli da nemaju). Neka se u vašem društvu osjeća prijatno, voljeno i srećno. Budite pune razumijevanja i objasnite mu uz pomoć malih trikova kako ste posebni. Veoma je važno kada znate šta hoćete da to i pokažete. Trudite se da uvijek budete zanimljive, izazovne i drugačije.

Neka misli da je glavni

Sledeći zadatak je – ubijedite ga da je ono što vi želite zapravo ono što on želi. Neka misli da je on vas zaveo, neka misli da on hoće vas da oženi neka misli da je on glavni u cijeloj priči iako je sve vaših ruku djelo.

Imamo primjer devojke koja je ispustila olovku a zatim krenula dalje. Mladić podiže olovku i juri za njom kako bi joj vratio istu. On u tom trenutku misli kako je on kreirao taj susret, a istina je da je ona sve započela ispustivši olovku. Razmislite o ovome i primjenite u vašem slučaju.

Utičite na njegovu podsvijest

Posljednja tajna je tehnika kojom ćete doći do cilja. Utičite na njegovu podsvijest tako što ćete se šetati na mjestu gdje ima puno parova, gledaćete filmove u kojima muškarac zaprosi ženu, ostavljaćete prsten na stočiću, pokazivaćete fotografije sa nečijeg vjenčanja i ono najvažnije govoriti kako bi on bio duplo srećniji. Podsvijest može da bude veoma moćno oružje kako tvrdi seksolog. Spremajte mu divne obroke, prevaziđite tabu teme u krevetu, budite dama na ulici koja zrači samouvjerenošću i vaš dragi postaće zauvijek vaš.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com