Pomirili se Kaća i Bane? - Volim Podgoricu

Pomirili se Kaća i Bane?

Pjevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković proveli su veče zajedno na slavlju povodom rođenja djeteta Saše Đurića, menadžera pjevačice Rade Manojlović.

Iako se u posljednje vrijeme mnogo priča o pomirenju ovog para, oni uporno tvrde da između njih više nema ljubavi. Međutim, po Kaćinom ponašanju na ovoj proslavi ne bi se baš reklo da se bivšem dečku obradovala samo kao prijatelju.

U restoran su došli odvojeno, a Janković je stigao prije Živkovićeve. Kada se pjevačica pojavila i snimila gdje sjedi, bacila mu se u zagrljaj, izljubila ga i brzo se smjestila za njegov sto, gdje je i ostala do kraja večeri. Po načinu na koji ga je gledala i ćaskala sa njim, djelovalo je kao da ga se mnogo uželjela ili kao da su strasti ponovo planule. Od njega se odvajala samo kad bi se latila mikrofona da ispoštuje domaćina i odmah bi se vraćala na mjesto.

Kaćine kolege su se sve vrijeme došaptavale u znatiželji da li je to zvanično palo pomirenje između njih i mnogi su se obradovali što će izgleda ljubav opet da pobijedi.

Foto: Kurir / Damir DervišagićFoto: Kurir / Damir Dervišagić
(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com