Sve firme pod krovom “Delta holdinga” na prodaji - Volim Podgoricu

Sve firme pod krovom “Delta holdinga” na prodaji

Sve firme pod krovom “Delta holdinga” su na prodaju, ako se pojavi pravi kupac, potvrđeno je za Večernje novosti u kompaniji, čiji je vlasnik Miroslav Mišković.

Prvi su na redu šoping molovi “Delta siti” u Novom Beogradu i Podgorici, a od novca dobijenog od njihove prodaje gradiće se najveći tržni centar na Balkanu “Delta planet” na beogradskoj Autokomandi.

To je “Novostima” potvrđeno u ovoj kompaniji, gdje njeisu željeli da iznose podatke da li se vode pregovori sa potencijalnim kupcima.

“Kao što je bio slučaj sa “Maksijem” i Bankom Intezom, u trenutku kad su se pojavili ozbiljni kupci, ove firme su prodate. Sve firme pod našim krovom su na prodaju. Onog časa kada se nađe dobar kupac i naše firme će promijeniti vlasnika”, kažu u “Delta holdingu”.

Nedavno je tako prodata i zgrada centrale “Delta holdinga” u Novom Beogradu.

U ovoj kompaniji Miroslava Miškovića, naglašavaju da u prodaji šoping molova nema riječi o rasprodaji, jer se dobar dio poslova “Delta” svodio na kupovinu firmi i uređenja poslovanja u njima, kako bi se uspešno prodale.

Ukoliko “Delta” pronađe odgovarajućeg kupce za popularne šoping molove, dobijeni novac reinvestiraće u izgradnju “Delta planeta”.

U ovoj kompaniji, ističu da su spremni da radove na izgradnji ovog objekta završe u roku od godinu i po, ali da dinamika dobrim dijelom zavisi i od dobijanja potrebnih dozvola.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com