Azmont će širiti poslove - Volim Podgoricu

Azmont će širiti poslove

Vodeći podsticajnu poresku politiku, i obezbjeđujući predvidljivost biznis ambijenta, Crna Gora je, na dobrom putu da, u što kraćem roku, osnaži ekonomski rast i dodatno podstakne konkurentnost privrede, saopštio je ministar finansija Radoje Žugić.

Žugić se sastao sa predstavnicima kompanije Azmont Investments, na čelu sa predsjednikom Ahmetom Erentokom.

Kako je saopšteno iz Ministarstva finansija, sastanak je bio prilika da se potvrdi povećenost navedene kompanije da, u saradnji sa Vladom, nastavi sa uspješnim radom na realizaciji luksuznog odmarališta Portonovi nadomak Herceg Novog, koji će biti prvo “One&Only” ljetovalište u Evropi, i time pozicionirati Crnu Goru na mjesto jedne od destinacija sa najatraktivijim turističkim sadržajem.

Pohvaljujući podsticajne mjere koje Vlada kontinuirano sprovodi u svim prioritetnim sektorima razvoja, Erentok je upoznao ministra Žugića sa postojećim stanjem na lokaciji. On je uvjeren da će se, zajedničkim naporima, aktivnosti na projektu odvijati shodno predviđenoj dinamici.

Erentok je, saopštio da je Azmont spreman za širenje djelatnosti u našoj zemlji, o čemu će se razgovarati u budućnosti.

Žugić je naglasio da će uspješna realizacija ovog kapitalnog projekta sasvim sigurno dodatno valorizovati jedan važan resurs u Crnoj Gori, i doprinijeti privlačenju novih kredibilnih investitora.

“Ističući da je partnerska saradnja na zavidnom nivou, te da se temelji iste zasnivaju na viskom stepenu povjerenja, transparentosti i efikasnosti, dogovoreno je inteziviranje rada na realizaciji zajednički zacrtanih ciljeva”, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com