TRAGIČNA LJUBAV: Miloš (25) pucao u Natašu (19) pa ubio sebe - Volim Podgoricu

TRAGIČNA LJUBAV: Miloš (25) pucao u Natašu (19) pa ubio sebe

Motiv nezapamćene tragedije u Budvi kada je Budvanin Miloš Mitrović (25) ubio Cetinjanku Natašu Todorović (19), sa kojom je navodno bio u emotivnoj vezi, nakon čega je sebi presudio, najvjerovatnije je nesrećna ljubav. Preliminarni rezultati istrage ukazuju da je mladi par u poslednje vrijeme imao probleme sa kojima Mitrović nije mogao da se pomiri, piše Dan.

Policija je nakon tragedije uzela izjave od nekoliko osoba, ali niko od njih nije znao da saopšti pravi motiv ove nazapamćene nesreće.

Trenutak kada je Mitrović ispalio smrtonosne hice u Todorovićevu, a zatim i u sebe niko od prolaznika nije vidio.

Tragediju je budvanskoj policiji prijavio radnik obezbjeđenja Svetog Stefana. On je čuo pucnje, ali nije uspio da stigne na vrijeme da spriječi nesreću. Kada je došao na mjesto sa kojeg su se čuli pucnji, već je bilo kasno.

Dežurnoj službi policije je preksinoć oko 21.30 dobila obavještenje da su u vozilu marke „micubiši pajero” budvanskih registarskih oznaka, na lokalnom putu iznad Kraljičine plaže u Budvi, zatečena dva beživotna tijela.

Mitrović je na licu mjesta podlegao povredama, dok je Todorovićeva davala znake života, ali je preminula na putu ka bolnici.

“Odmah po prijemu poziva, na lice mjesta je upućena patrola policije, koja je obezbjeđivala mjesto događaja do dolaska ekipe za uviđaje. Takođe, na lice mjesta upućena je i ekipa Službe hitne medicinske pomoći iz Budve” saopšteno je iz policije.

Na osnovu uviđajnih mjera i radnji, kako su naveli iz policije, sumnja se da je Mitrović Todorovićevoj nanio jednu povredu iz pištolja u predjelu čeonog dijela glave, te da je potom i sebi nanio jednu povredu iz pištolja takođe u predjelu čeonog dijela glave.

“Od zadobijenih povreda ta dva lica su preminula. Predmetni pištolj koji je pronađen na licu mjesta upućen je u Forenzički centar radi vještačenja”, naveli su iz policije. 

Po pozivu radnika obezbjeđenja Svetog Stefana, na mjesto nesreće uputile su se Hitna pomoć i policija. Policija je Mitrovića odmah identifikovala, dok je identitet Todorovićeve, koja kod sebe nije imala ličnih dokumenata, naknadno utvrđen. 

O tragediji u Budvi obaviješten je zamjenik višeg državnog tužioca u Podgorici, koji se odmah uputio na mjesto nesreće. Tužilac je obavio uviđaj sa službenicima policije, nakon čega je izdao naredbu da se izvrši odbukcija tijela stradalih.

“Preliminarni nalaz obdukcije beživotnih tijela koja je izvršena danas ukazuje na to da se najvjerovatnije radi o ubistvu i samoubistvu”, saopšteno je iz policije.

Foto google

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com