POTRAGA ZA MEZIMICOM Nestalo prase, nagrada za Dobrilu 500 evra! - Volim Podgoricu

 POTRAGA ZA MEZIMICOM Nestalo prase, nagrada za Dobrilu 500 evra!

Vlasnik „pet šopa“ u Kragujevcu Ivan Ristović traži vijetnamsko prase, koje se zove Dobrila, i nudi nagradu od 100 evra onome ko je sam vrati. Onome ko oda kradljivca koji je oteo Dobrilu nudi čak 500 evra!

Dobrila je patuljasto vijetnamsko prase, koje je bilo maskota prodavnice za životinje „Šapa“ u naselju Aerodrom.

Nestala je juče, oko podneva, u svojoj uobičajenoj šetnji do benzinske pumpe NIS-a kod pošte u ovom naselju.- Bilo je dovoljno par minuta da mezimica nestane.  Prase je živjelo u prodavnici i svakodnevno je izlazilo u šetnju. Svi u naselju je znaju i bila je prava maza.

Nije se plašila ljudi. Od juče joj se gubi svaki trag. Ko je donese, dobiće 100 evra, a ko bude odao kradlivca, dobiće 500 evra. Zato je bolje da se sam javi taj koji je oteo prasence – kaže Ivan Ristović, vlasnik prodavnice, koji je zbog otmice Dobrile danas doputovao iz Italije kako bi je pronašao.

Inače, Dobrila je stara sedam mjeseci, teška je 15 kilograma, i pripada minijaturnoj sorti koja potiče iz Vijetnama. Ovi prasićii su poznati po tome što su mali rastom i što njihovo meso spada u „zdravu hranu“.  Na pijaci, saznaje “Blic”, vijetnamsko prase ove veličine ne može da se proda za vše od 30 evra.

(blic.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com