PREOKRET Stefanovi roditelji umiješani u nestanak? MUP ih zadržao! - Volim Podgoricu

PREOKRET Stefanovi roditelji umiješani u nestanak? MUP ih zadržao!

Selo Banatska Subotica je i danas u šoku zbog iznenadnog nestanka malog Stefana Ilića, djeteta kog svi mještani malog mjesta dobro poznaju po vedroj naravi.
Gotovo svi članovi njegove devetočlane porodice – od polusestre Svetlane do najstarijeg brata Ace – do kasno sinoć su davali iskaze u policiji.

Kako “Blic“ saznaje, majka Gordana i otac Steva zadržani su u stanici policije jer njihova svedočenja nisu ubijedila pripadnike MUP da se otmica Stefana zaista i dogodila.

Uz njih, zadržan je i Stefanov mlađi brat Uroš, navodno neposredni očevidac kidnapovanja. Mještani tvrde da prethodnih dana nisu viđali sumnjive strance, niti pomenuti tamni automobil u kog su otmičari navodno uvukli dječaka.

Podsjetimo, Stefan Ilić nestao je juče u oko podneva. Policija je odmah otpočela potragu za dječakom, koja je trajala cijele noći. Jake policijske snage i dalje kontrolišu putni pravac od Vršca do Pančeva u potrazi za dječakom, čija je otmica digla cijelu Srbiju na noge i u čiju su se potragu od jutros uključili i ronioci.

Stefan je jedno od sedmoro djece u porodici, koja se nedavno doselila iz Lokvi kod Alibunara, a njihov otac radi kao čoban u selu. Mještani kažu da su skromni i da žive u dosta teškim uslovima. Nestali Stefan je, kažu, jako dobro i vijredno dijete. Pomagao je ocu u svemu, pa i u čuvanju ovaca. Baš u vrijeme otmice Stefan i njegov brat su mijenjali oca u čuvanju ovaca.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com