Monika Levinski htjela da se ubije zbog srama - Volim Podgoricu

Monika Levinski htjela da se ubije zbog srama

Monika Levinski, potvrđena ljubavnica bivšeg predsjednika SAD-a, Bila Klintona, danas živi u Kaliforniji i nema stalni posao, piše National Enquirer. Bila je zaposlena u Bijeloj kući od novembra 1995. do marta 1997. godine i tada se „spanđala“ sa Klintonom.

Na kasnijem suđenju, kada je afera otkrivena, priznala je da je imala seksualne kontakte sa Klintonom u sada već čuvenoj Ovalnoj sobi Bijele kuće.

Iako sada nije zaposlena, Monika ima „za hljeb“, jer je aferu dobro unovčila, između ostalog, knjigom koju je objavio Endru Morton, pod nazivom “Monikina priča”. Od tog svjedočenja zaradila je pola miliona dolara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Interesantno je da Monika ni danas nije udata, nema djecu, kao ni dečka, živi sama.

“Ona je nakon afere krenula dalje, započela uspješan biznis, i postala domaćica popularnog rijaliti TV šou programa, ali Bila nikada nije zaboravila”, povjerila se Monika prijateljima. Isti izvor dodaje da im je jednom prilikom rekla: “U mom životu nikada neće postojati drugi muškarac, niko ko će me činiti srećnom, kako je on znao“.

Klinton je u par navrata izjavio, a i u svojoj biografiji napisao, kako je sa Monikom bio iz najgoreg mogućeg razloga, samo zato što je mogao i naveo da je njihova veza bila čisto fizičke prirode, što je Moniku jako povrijedilo i razljutilo, pa ga je nazvala lažovom i licemjerom.

“To nije istina, naša veza je bila mnogo više od toga, to što smo osjećali bilo je lijepo i obostrano, a nikako samo fizička privlačnost”, prenose Monikine riječi njeni prijatelji, na koje se poziva National Enquirer.

Monika je u jednoj od svojih izjava o ljubavnoj aferi sa predsjednikom rekla i sljedeće: “Imala sam aferu zato što sam patriota i volim Ameriku”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Dosta je bilo šuškanja oko moje prošlosti. Želim da moja priča dobije drugačiji kraj. Odlučila sam da konačno podignem glavu kako bih mogla da je povratim i da vratim svrhu svojoj prošlosti”, napisala je Monika Levinski u svom tekstu.

Govoreći prvi put otvoreno o jednom od najvećih skandala Bijele kuće, ona je navela da se veza sa predsjednikom dogodila između dvije odrasle osobe.

“Naravno, šef me je iskoristio, ali i dalje ću čvrsto braniti stanovište da je to bio odnos na koji smo oboje pristali. Zlostavljanje je došlo kasnije, kada sam pretvorena u žrtveno jagnje, kako bi on sačuvao svoju moćnu poziciju”, navodi ona.

Foto: Printscreen Twitter/ Monika LevinskiFoto: Printscreen Twitter/ Monika Levinski

Ona kaže da je i sama imala jak nagon da se ubije tokom i poslije istrage o aferi sa Klintonom.

“Moja majka se plašila da ću oduzeti sebi život zbog srama, prezira i straha koje sam osjećala”, navela je Monika Levinski i istakla da ipak nikada nije pokušala samoubistvo.

Ona kaže da joj je glavna ambicija za budućnost da iskoristi svoju slavu i ime kako bi se borila za prava zlostavljanih preko interneta.

“Moj cilj je da počnemo da se u javnosti bavimo tom temom”, zaključila je Monika Levinski.

(Stil)

3 komentara

  1. I must show my affection for your kindness supporting men who actually need assistance with this particular area. Your personal commitment to passing the solution up and down appears to be exceptionally useful and have continually encouraged ladies like me to reach their pursuits. This interesting recommendations indicates this much to me and even more to my office workers. With thanks; from all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com