MRAČNA PRIČA O STEFANOVOJ PORODICI - Volim Podgoricu

MRAČNA PRIČA O STEFANOVOJ PORODICI

Sava Mirosavljević, čije ovce čuva otac nestalog dječaka Steva Gagić i njegova djeca i u čijoj kući stanuju, navodi da je ova porodica došla kod njega u junu prošle godine i da je Stefanova sestra bježala od kuće kako bi se udala.

“Aca ima 16 godina, za njim je Božica (14), koja se prije nekoliko mjeseci udala. Pobjegla je od kuće, ali su sad u dobrim odnosima. Stefan je treće dijete, potom ide Ivana (10), pa Uroš (9), a onda su dobili Ivana (5) i Jovana, koga su planirali da uskoro krste“, objašnjava Sava za Kurir.

Bježao od DNK!

Meštani građana Banatske Subotice kažu da je nedavno u njihovo mjesto dolazila ekipa emisije DNK sa TV Pinka, koja je tražila oca nestalog dječaka, Stevana Gagića.

“Gagićev sin iz prvog braka tražio je da se utvrdi da li je Stevo stvarno njegov otac i ekipa je došla kod nas u selo, ali je ovaj pobjegao“, priča jedan mještanin.

Jedna od komšinica kaže da joj je čudna reakcija Stefanove majke Gordane koja ni u jednom trenutku nije zaplakala, niti se zabrinula za Stefana.

“Sve vrijeme je toliko hladna da nam ništa nije jasno. Inače, ona u poslednje vrijeme i nije toliko marila za djecu, vjerujem da je više vezana za muža Stevana“, kaže komšinica.

Ona ističe i da se Stefan prije dva mjeseca povrijedio na motornoj testeri i da je otac Stevan naplatio od njegovog školskog osiguranja 36.000 dinara.

“Stevan je sa ocem išao u školu po neka drva, znam da je rekao da se dijete saplelo na motornu testeru. Mali je imao posjekotinu na nozi. Isto tako se navodno povrijedila i Božica“, priča ona.

Đed dječaka nije znao gdje žive!

Vukomir Ilić, djeda nestalog dječaka u šoku je juče čekao ispred kuće svoje ćerke da ona dođe iz policije i ispriča mu šta se desilo.

“Policija me je obavijestila da mi je unuk nestao. Stvarno ne znam šta se to desilo. Ćerka i njen muž Stevo su živjeli u Lokvi kod Alibunara, ali su se često selili, pa nisam ni znao gdje se nalaze. Otkada su ovdje, više puta sam dolazio kod njih da vidim unuke i da Gordani kažem da se malo bolje brine o njima pošto ćerku iz prvog braka Svetlanu nije ni pogledala. Pravo iz porodilišta ju je donijela kod mene i moja supruga i ja smo je odgajili“, priča on za Informer.

Podsjetimo, Stefan Ilić nestao je u subotu oko podneva. Policija je odmah otpočela potragu za dječakom, koja je trajala cijele noći. Jake policijske snage i dalje kontrolišu putni pravac od Vršca do Pančeva u potrazi za dječakom, čija je otmica digla cijelu Srbiju na noge i u čiju su se potragu od jutros uključili i ronioci.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com