DA SRCE PREPUKNE: Stefan Ilić (12) se udavio u rijeci pokušavajući da spasi jagnje! - Volim Podgoricu

DA SRCE PREPUKNE: Stefan Ilić (12) se udavio u rijeci pokušavajući da spasi jagnje!

Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka rijeci Karaš. Njegov stariji brat Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u rijeku. Uroš je pokušao da spasi brata, ali nije uspio.

Rezultati istrage nakon obdukcije pokazali su da se Stefan Ilić utopio nesrećniom slučajem u kanalu rijeke Karaš.  Prema izjavi njegove polusestre Stefan se utopio pokušavajući da spase jagnje koje je završilo u rijeci.

Ovim je isključena svaka mogućnost da je dečaka neko gurnuo u reku, ili udavio.

Polusestra nastradalog dečaka ispričala je da je mali Uroš izmislio celu priču, jer se bojao reakcije oca:

– Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da spasi brata, ali nije uspeo, rekla je Svetlana za Novosti.

Povrede koje su otkrivene na njegovom tijelu nastale su najvjerovatnije od podvodnog granja i priobalnog šiblja u momentu utapanja.

Dečak će biti sahranjen na seoskom groblju u Banatskoj Subotici, selu u kom je sa roditeljima, sestrama i braćom proveo poslednjih godinu dana.

mapa

Inače, ranije je Stefanov brat priznao da nije bilo otmice u subotu.

Tada je policija, po prijavi o otmici, počela da traga za crnim “fiat puntom” i otmičarima koji su zgrabili dječaka i strpali ga u automobil.

Ipak, nakon što je Stefanovo tijelo pronađeno, njegov mlađi brat, očevidac navodne otmice, priznao je policiji da je izmislio priču o kidnapovanju.

(Telegraf.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com