Majka ubijene Nataše za “Dan”: Miloš je nije namjerno ubio, bili su srećni - Volim Podgoricu

Majka ubijene Nataše za “Dan”: Miloš je nije namjerno ubio, bili su srećni

Bu­dva­nin Mi­loš Mi­tro­vić (25) i Ce­ti­njan­ka Na­ta­ša To­do­ro­vić (19) ni­je­su stra­da­li zbog ne­sreć­ne lju­ba­vi, tvr­di maj­ka ubi­je­ne dje­voj­ke Ma­ri­ja To­do­ro­vić. Ona je u iz­ja­vi za „Dan” ka­za­la da je nje­na kćer­ka sa Mi­tro­vi­ćem bi­la u ve­zi vi­še od dvi­je go­di­ne i da ni­ka­da ni­je­su ima­li pro­ble­ma. To­do­ro­vi­će­va ka­že da se pra­vi uzrok tra­ge­di­je još ne zna, od­no­sno da ni­je utvr­đe­no da je Mi­tro­vić na­mjer­no ubio nje­nu kćer­ku.

–Nji­ho­va lju­bav ni­je bi­la ne­sreć­na, već ve­o­ma sreć­na. Zna­la sam svo­je di­je­te ka­ko di­še i zna­la sam da su ima­li pre­li­je­pu ve­zu. Još ni­je utvr­đe­no ka­ko je mo­ja kćer­ka stra­da­la. Ni­je si­gur­no da ju je Mi­loš na­mjer­no ubio – tvr­di To­do­ro­vi­će­va.
Ona je do­da­la da is­tra­ga o ovoj tra­ge­di­ji ni­je za­vr­še­na, kao ni na­la­zi ko­je tre­ba da ura­de vje­šta­ci. Maj­ka ubi­je­ne Ce­ti­njan­ke, ko­ja je si­gur­na da uzrok tra­ge­di­je ni­je ne­sreć­na ve­za ni lo­ši od­no­si iz­me­đu nje­ne kćer­ke i Mi­tro­vi­ća, is­ti­če da je vr­lo mo­gu­će da je u pi­ta­nju ne­sre­ćan slu­čaj.

To­do­ro­vi­će­va je is­pri­ča­la da se na dan ne­sre­će ni­je do­go­di­lo ni­šta neo­bič­no, da je nje­na kćer­ka, kao i sva­ko­ga da­na ot­kad je u ve­zi sa Mi­tro­vi­ćem, i ta­da oti­šla da se vi­di s njim. In­for­ma­ci­ja da je ubi­je­na za­te­kla je po­ro­di­cu, ko­ja i da­lje ne zna ka­ko je do­šlo do tra­ge­di­je.

–Ja sam je tog ju­tra od­ve­la kod zu­ba­ra, a oko 13 ča­so­va ču­la se sa Mi­lo­šem. Ni­šta neo­bič­no se ni­je de­ša­va­lo. Pri­ča­li su kao i sva­kog pret­hod­nog da­na. Obra­ti­la mu se sa „me­di­ce”, ka­ko su se me­đu­sob­no zva­li – pri­ča To­do­ro­vi­će­va.

Po­što su se vra­ti­le ku­ći, Na­ta­ša se ču­la sa Mi­lo­šem, na­kon če­ga je iza­šla da se na­đe s njim.

–To­li­ko su se vo­lje­li da ni­je­su ni je­li odvo­je­no. Ja sam spre­mi­la ru­čak, ona ga je uze­la i oti­šla je da je­du za­jed­no. To­ga da­na su od 14 ča­so­va bi­li za­jed­no. Ne znam ka­da se to do­go­di­lo. Oko 22 ča­sa smo oba­vi­je­šte­ni da je ona ubi­je­na. Ni­ko ne zna ka­ko se to do­go­di­lo, nji­ho­va ti­je­la su bi­la u autu. Ne mo­že­mo da tvr­di­mo da ju je Mi­loš ubio. Sva­ka­ko, po­vod ni­je­su bi­li pro­ble­mi u nji­ho­voj ve­zi jer ih ni­je­su ima­li – is­ti­če To­do­ro­vi­će­va.

Na­ta­ša je sa Mi­tro­vi­ćem bi­la u ve­zi ne­što vi­še od dvi­je go­di­ne. Osim što su njih dvo­je ima­li su­per od­no­se, tvr­di maj­ka stra­da­le Ce­ti­njan­ke, sla­ga­li su se i sa ro­di­te­lji­ma.

–Ja sam Mi­lo­ša gle­da­la kao svo­je di­je­te, a isto ta­ko je Mi­lo­šev otac gle­dao Na­ta­šu. Upo­zna­li su se pri­je dvi­je go­di­ne ka­da smo se mi do­se­li­li u Bu­dvu sa Ce­ti­nja. Od ka­da su iza­šli do da­na ne­sre­će bi­li su sreć­ni za­jed­no – na­gla­si­la je To­do­ro­vi­će­va.
U jed­nom od na­la­za o ne­sre­ći na­ve­de­no je da je Na­ta­ša pre­mi­nu­la pod ne­raz­ja­šnje­nim okol­no­sti­ma.

–Sa­da če­ka­mo na­laz ba­li­sti­ča­ra, mo­žda on ot­kri­je ne­ke no­ve de­ta­lje – do­da­la je To­do­ro­vi­će­va.
Be­ži­vot­na ti­je­la Mi­lo­ša Mi­tro­vi­ća i Na­ta­še To­do­ro­vić pro­na­đe­na su 10. ju­na, oko 21.30, u vo­zi­lu mar­ke „mi­cu­bi­ši pa­je­ro“ bu­dvan­skih re­gi­star­skih ozna­ka, na lo­kal­nom pu­tu iz­nad Kra­lji­či­ne pla­že u Bu­dvi.

Ob­duk­cij­ski na­laz

Iz Upra­ve po­li­ci­je je na­kon ove ne­sre­će sa­op­šte­no da se na osno­vu uvi­đaj­nih mje­ra i rad­nji sum­nja da je Mi­tro­vić, ko­ji se u vo­zi­lu na­la­zio na mje­stu vo­za­ča, iz pi­što­lja na­nio jed­nu po­vre­du u pred­je­lu če­o­nog di­je­la gla­ve To­do­ro­vi­će­voj, ko­ja se na­la­zi­la na su­vo­za­če­vom sje­di­štu, te da je po­tom i se­bi na­nio jed­nu po­vre­du iz pi­što­lja ta­ko­đe u pred­je­lu če­o­nog di­je­la gla­ve. O tra­ge­di­ji u Bu­dvi oba­vi­je­šten je za­mje­nik vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­o­ca u Pod­go­ri­ci, ko­ji se od­mah upu­tio na mje­sto ne­sre­će. Tu­ži­lac je oba­vio uvi­đaj sa slu­žbe­ni­ci­ma po­li­ci­je, na­kon če­ga je iz­dao na­red­bu da se iz­vr­ši od­buk­ci­ja ti­je­la stra­da­lih.
–Pre­li­mi­nar­ni na­laz ob­duk­ci­je be­ži­vot­nih ti­je­la ko­ja je iz­vr­še­na da­nas uka­zu­je na to da se naj­vje­ro­vat­ni­je ra­di o ubi­stvu i sa­mo­u­bi­stvu – sa­op­šte­no je ta­da iz po­li­ci­je.

(Dan/M.V.P.)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com