ENGLEZI ljuti na naše diplomate: Puše ispred zgrade i stavili su zastavu - Volim Podgoricu

ENGLEZI ljuti na naše diplomate: Puše ispred zgrade i stavili su zastavu

Osoblje crnogorske ambasade u Londonu našlo se, ovih dana, u čudu, zbog nezadovoljstva komšija u ulici u srcu Kensingtona, četvrti u zapadnom Londonu.

Bijes komšija Crnogorci su izazvali, vjerovali ili ne, isticanjem svoje zastave, stavljanjem ploče sa natpisom, pušenjem ispred zgrade ambasade i parkiranjem automobila, pišu Dnevne novine.

Sasvim normalni i svakodnevni poslovi osoblja ambasade smetaju žiteljima ove ulice iz samo njima znanih razloga. Ovim problemom se bavio britanski portal London Evening Standard koji piše da žitelji ove ulice ne žele da prihvate da je jedna kuća vrijedna osam miliona funti pretvorena u ambasadu.

Kako prenosi ovaj medij, komšije su bile bijesne i zaprepašćene kada su jednog jutra vidjeli da je na petom spratu zgrade na jarbolu istaknuta crveno-zlatna zastava, crnogorska, kako će kasnije saznati. Stanovnici Kensingtona, smatraju da, pošto u njihovoj ulici odmaraju Lindsi Loan, Džordž Kluni, Maraja Keri, Bijonse u njoj nema mjesta za ambasadu, jer bi to moglo u ulicu da dovede i emotivno nestabilne ljude, piše London Evening Standard.

Ambasada Crne Gore, sa druge strane, kazala je da su ovakvi prigovori dio organizovane kampanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com