KEBI SE BAŠ POSREĆILO Zet mu crnac, snajka Severina - Volim Podgoricu

KEBI SE BAŠ POSREĆILO Zet mu crnac, snajka Severina

Kao i svakom roditelju i pjevaču Draganu Kojiću Kebi je najvažnije da su njegova djeca srećana, a ova želja mu se, kako stvari trenutno stoje, i ostvarila bar kada je njihov ljubavni život u pitanju.

Ćerka Nataša je prije sedam godina otišla u Ameriku kako bi napravila holivudsku karijeru. Iako su njeni inostrani uspjesi osporavni i često je bila predmet ismijavanja u domaćim medijima – Nataša ne odustaje. 

Pored poslovnih uspjeha već gotovo četiri godine je u vezi sa tamnoputim muzičarem Azijem Kalsom. Poznato je su tamnoputi muškarci posebno “obadreni” a da li je u tome tajna Natašine sreće možemo samo da nagađamo.

Iako je Nataša srećna, Keba je ipak doživio šok kad ga je u ćerkinom stanu dočako zet crnac.

Pjevač je, navodno, prošle godine u Americi posjetio ćerku kako bi upoznao njenog dečka, a kad je vidio da se radi o tamnoputom Aziji Kajlsu, folker je pobjegao glavom bez obzira!

Dok je bio na turneji, Keba je skoknuo do Los Anđelesa, ali kada je pozvonio na vrata ćerkinog stana, vrata mu je otvorio Azija, a zbunjeni i šokirani pjevač je odmah otišao u hotel gde je proveo naredna četiri dana, a njegova posjeta se završila tako da budućeg zeta nije ni upoznao.

U međuvremenu je, navodno, prihvatio ćerkin izbor partnera.

seve-keba

Inače, muzičar Azija Kajls je 12 godina stariji od Taše. Da Kojićima godine nisu prepreka kada je ljubav u pitanju pokazo je i KOvaj par nas svakodnevno obavještava o svim svojim aktivnostima. I bez toga nemamo razloga da sumnjamo da mlađani Igor uživa pored iskusne Seve, jer se u njene  “vještine” uvjerilo cio svijet kad ih je dokumentovala u čuvenom videu sa “brodića”.

(Informer)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com