KIŠNI SPEKTAKL: Bosi Robi Vilijams razbija, 30.000 fanova pjeva s njim, na binu doveo oca - Volim Podgoricu

KIŠNI SPEKTAKL: Bosi Robi Vilijams razbija, 30.000 fanova pjeva s njim, na binu doveo oca

Britanski pjevač je svoj koncert u Beogradu otvorio pjesmom “Let Me Entertain You”

Dugo najavlijvani koncert Robija Vilijamsa na beogradskom Ušću konačno je počeo. Muzičkom spektaklu u srpskoj prijestonici, po kišovitom vremenu, prisustvuje više od 30.000 ljudi.

Atmosfera je odlična, a veliki broj ljudi nosi maske sa likom britanskog pjevača. Prije toga, publiku je zabavljala Bojana Stamenov, a zatim su svoj pjevački talenat pokazali i finalisti takmičenja “X Factor”.

Na scenu su se potom pojavili momci iz grupe “2 Cellos”, koji su “razvalili” izvođenjem hitova Majkla Džeksona, AC/DC-a, “Nirvane”, grupa “The Prodigy” i “The Rolling Stones”, a za kraj su odsvirali “Mjesečinu”, pri čemu je nastala prava ludnica.

Robi Vilijams je otvorio svoj koncert, koji je kasnio nekih 40 minuta, hitom “Let Me Entertain You”. Odmah je razdrmao publiku, koja je bila oduševljena.

Odmah je uslijedio novi hit – “Rock DJ”. Cio događaj publika može da prati i preko četiri video-bima.

– Zdravo, dobro veče. Ja sam Robi f*cking Vilijams. Vaše du*e je moje – rekao je Robi publici i pokazao guzu.

Uoči pjesme “Come Undone”, Robi se šalio sa okupljenim ljudima na Ušću koji prate ovaj događaj. Pjevač je posebno pozdravio publiku mlađu od 30 godina.

Robi je rekao da je bio mršaviji ranije, da je bio u boy bendu, da se drogirao, da je smršao, da je bio na rehabilitaciji, a da je danas milioner.

– Da li se sjećate devedesetih? – pitao je Robi publiku i zapjevao hit “Road To Mandalay”.

Pjevač je uz pjesmu “Minnie the Moocher” prošetao sa tri zanosne tamnopute djevojke. Robi se spustio u publiku jer je htio da napravi selfi sa fanovima.

Uslijedila je potom pjesma “Swing Supreme”.

Svojoj ćerki posvetio je pesmu “Twinkle, Twinkle”, a sinu numeru “Motherfu*ker”. Ubrzo je na binu izveo svog oca i otpjevao hit “Better Man”…

 

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com