Miomiru Bojoviću grom udario u štalu, sve izgorjelo - Volim Podgoricu

Miomiru Bojoviću grom udario u štalu, sve izgorjelo

Poljoprivredniku Miomiru Bojoviću iz sela Ubli u Kučima juče je u požaru  izgorjela štala od oko 200 kvadrata i  20 tona sijena.

Bojoviću je izgorjela  i mašina za mužu krava, agregat, a požar je  izbio  u 5:30 časova,  praćen jakom eksplozijom.

“Vatru  je  izazvao grom, koji je udario u blizini štale,  zbog čega je nastalo  pražnjenje  i zapalila  se instalacija u štali. Šteta je ogromna”, istakao je Bojović.

Ekipa “Vijesti” kada je bila na terenu juče u Ublima, vidjela je da sijeno  još uvijek gori, a od zidane štale ostali su samo zidovi.

Bojović  je kazao da je  srećna okolnost  što je prije četiri dana izdigao  25 krava i  150 ovaca na planinu Žijevo.

“Deset godina ulagao sam u tu štalu, čak sam dobio pomoć od Ministarstva rada i socijalnog staranja od kojih očekujem da mi ponovo izađu u susret. Jer od poljoprivrede i stočarstva živim,  izdržavam troje djece od kojih je jedno na fakultetu”, naveo je Bojović.

Dodao je da su komšije pružile pomoć i da su vatrogasci, policija i  električari  odmah došli.

Komšije su istakle da im je veoma žao što se sve dogodilo i apelovali da se Bojoviću pomogne.

“Probudila me je jaka grmljavina. Izašla sam vani i vidjela da štala gori. Odmah sam pozvala komšiju koji je kontaktirao  vatrogasce”, kazala je Slavica Živković.

Ona je kazala da je njen muž plakao, a da se ona veoma potresla  situacijom.

“U gašenju požara učestvovala su četiri vatrogasca sa dva vozila. Drugo vozilo stiglo je deset minuta nakon prvog, a  bilo je veoma teško ugasiti vatru koja je zahvatila  20 tona sijena i  krov”, saopštili su iz Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada.

(vijesti)

1 komentar

  1. I must express my gratitude for your generosity for those who must have help with this important concern. Your very own dedication to passing the message along ended up being exceptionally functional and has specifically encouraged most people like me to arrive at their aims. This warm and friendly guidelines denotes this much to me and substantially more to my mates. Thanks a lot; from all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com