VLADOV HUMANITARNI KONCERT Isidora Bjelica: Vratio mi je vjeru u ljude - Volim Podgoricu

VLADOV HUMANITARNI KONCERT Isidora Bjelica: Vratio mi je vjeru u ljude

Književnica već dugo boluje od raka, i na njen apel da prodaje rijetku porodičnu biblioteku, reagovao je Vlado Georgiev, trenutno, i rekao da će održati humanitarni koncert na kome će se prikupiti novac za Isidorino liječenje.

Bilo je dovoljno samo da pusti jedan tvit i Vladova želja je ispunjena. Odmah su reagovali čelni ljudi Doma omladine i sada se već sve zna, datum je 23. jun, Dom omladine, cijena karte je 1.000 dinara, i sav prihod ide za liječenje Isidore Bjelice.

A Isidora o čovjeku koga je poznavala na “zdravo-zdravo”, i koji je riješio da joj vrati nadu u život i ljude, priča kroz suze:

– Evo plačem, opet i opet dok pričam o tom divnom čovjeku. Ne, nismo mi bili prijatelji… Ali, ako uspijem da ozdravim, biće to samo zbog Vlada. Ja se upravo pakujem i idem u Švajcarsku, jer već kasnim sa liječenjem, i neću moći da budem na koncertu, ali moja djeca će ići, naravno… Plačem, šta da vam kažem, kakav čovjek. Plačem od sreće, već danima. I ja sam to vidjela iznenada, na Tviteru. U životu nisam vidjela ovakvu dobrotu, čovječnost. Ako se vratim sa liječenja, do kraja života ću se moliti za djecu i za Vlada. Hvala mu, hvala, priča u dahu i kroz suze Isidora Bjelica koju smo pronašli tek nekoliko sati pred put u Švajcarsku, na još jedan krug liječenja od ove teške bolesti.

A Vlado Georgiev je, čini se, rekao svoje, pa za medije i ne želi da se oglašava. Sve je počelo njegovim tvitom:

“Ko bi ustupio prostor, ja sam voljan da napravim namjensku svirku za @isidorabjelica i da skupimo novac koji joj je potreban za liječenje”, i nadamo se da će se, prije svega, za Isidoru, završiti dobro.

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com