IVAN I ZORICA PORUČILI: Autobusi će stajati gdje odgovara putnicima - Volim Podgoricu

IVAN I ZORICA PORUČILI: Autobusi će stajati gdje odgovara putnicima

Jutrošnji protest putnika koji putuju iz Nikšića i Danilovgrada u Podgoricu, na kom su tražili da  im se “vrati” autobusko stajalište kod Duvanskog kombinata, već je urodio plodom, saznaje nezvanično Portal “Volim Podgoricu”.

PUTNICI PREDALI PETICIJU STIJEPOVIĆU: Prekinite diskriminaciju radnika, bolesnih i majki sa djecom

Naime, autobuski prevoznici koji voze na liniji Nikšić Podgorica Nikšić dobili su obavještenje da mogu primati putnike kod Duvanskog, te da zbog toga neće snositi nikakve posljedice. Kako saznajemo, u problem su se uključili i ministri rada i socijalnog staranja i saobraćaja Zorica Kovačević i Ivan Brajović i najavili da će se tražiti rješenje da se putnicima, među kojima je, pored zaposlenih, mnogo bolesnih koji dolaze na liječenje u Klinički centar i majki sa djecom, omogući silazak iz autobusa na stanici koja je, koliko je to moguće, blizu njihove destinacije.

Za sada nezvanična informacija je da će se, u dogovoru sa vlastima Glavnog grada tražiti rješenje i mogućnost da autobusi, ne samo staju kod Duvanskog, već da idu kružnom tokom između TVCG i Vektre, pored Kliničkog centra i onda preko Krivog mosta.

Putnici koji su jutros protestovali ispred zgrade Gradonačelnika Podgorice i uručili peticiju, već danas, poslije radnog vremena mogli sa da  sačekaju autobus na stanici kod Duvanskog. Među putnicima je bilo i onih koji nisu znali za ovu “novost” pa su otišli da autobus čekaju na cetinjskim semaforima.

Autobusi ne smiju kroz centar Podgorice

(Foto:CDm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com