Možete li na fotografiji uočiti dijete koje se utapa? Neko je vidio i spasao ga! - Volim Podgoricu

Možete li na fotografiji uočiti dijete koje se utapa? Neko je vidio i spasao ga!

Video objavljen na YouTubeu koji prikazuje dijete koje se gotovo utopilo još jednom je skrenuo pažnju na opasnost kupanja najmlađih bez nadzora, čak i u bazenu prepunom ljudi.

Nije poznato gdje je snimljen video dječaka koji je u panici jedva držao glavu iznad površine vode. Srećom, pomogla mu je članica spasilačke službe koja je, čim ga je uočila, uskočila u bazen i u roku 10 sekundi ga izvlačila na sigurno

Video je naglasio još jednu stvar – koliko je teško uočiti kada je netko u opasnosti čak i kada je okružen drugim ljudima. Jer sve može izgledati kao tek malo prskanja. Prema podacima stručnjaka za sigurnost u vodi, gotovo polovina djece koja se utope budu tek dvadesetak metara udaljena od roditelja ili drugih odraslih osoba.

Pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=P7hQrmyDXZs

1 komentar

  1. What are you indicating, man? I realize everyones got their own view, but really? Listen, your weblog is awesome. I like the effort you put into it, especially with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everybody here is stupid!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com