Šarliz Teron i Šon Pen raskinuli vjeridbu - Volim Podgoricu

Šarliz Teron i Šon Pen raskinuli vjeridbu

Dok se javnost pitala kako tako seksepilna žena može da bude sa muškarcem kao što je Šon Pen, oni su javno pokazivali da društvene norme nisu važne i da je jedino bitno šta osjećate prema nekome. Izgleda da su se osjećanja promijenila?

Nakon pojavljivanja na filmskom festivalu u Kanu, par je okonačao svoju vezu od godinu i po dana, navodi “US Weekly”.

Dobar izvor ovog magazina tvrdi da je par raskinuo vjeridbu tokom puta za Francusku, gdje je glumica imala predstavljanje njenog filma “Pobješnjeli Maks”, a kako navodi, Šarliz je ta koja je okončala stvari. Osim magazina “US Weekly” i kanal E! je objavio istu priču sa različitim izvorima.

Glumica je prošle godine izjavila za magazin “Vogue” da su njih dvoje prijatelji 18 godina i da je to razlog zbog kojeg se stvari odvijaju polako, a ovog proljeća je ipak pokazala koliko je ta veza napredovala.

– Posrećilo mi se sa njim. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna, on je baš seksi. I meni čudno zvuče ove rečenice, pogotovo zato što imam preko 40 godina, a zvučim kao tinejdžerka. Međutim, upravo u tome je i čar naše veze i ovog života, što sam uspjela da nađem nekoga zbog koga se osjećam tako – rekla je ona.

Šta im se desilo?

Da se podsjetimo, par se u decembru prošle godine vjerio, iako nijedno od njih nema blagonaklone stavove prema papiru koji bi trebali da potpišu.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com