Beograđani P.R. (20) i B.T. (24) osumnjičeni za pljačku “Volija”, rasvijetljene još 4 krađe - Volim Podgoricu

Beograđani P.R. (20) i B.T. (24) osumnjičeni za pljačku “Volija”, rasvijetljene još 4 krađe

Službenici Uprave policije u Baru su u kratkom roku rasvijetlili sinoćnje razbojništvo u “Voliju” i uhapsili osumnjičene  P.R. (20) i B.T. (24) iz Beograda.

U saopštenju Uprave policije se navodi da se sumnja da su ova lica sinoć oko 21,15 časova ušli u supermakret „Voli 17“ u Sutomoru i uz prijetnju pištoljem radnicima, iz dvije trgovačke kase ukrali dnevni pazar od 3.769 eura.

Službenici policije su oko četiri sata poslije ponoći uhapsili osumnjičene.

“Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da su počinili navedeno krivično djelo”, navodi se u saopštenju.

Ovo je inače peto razbojništvo koje su službenici rasvijetlili proteklih dana.

Naime, službenici ovog CB-a su identifikovali i 13. juna 2015 godine i uhapsili četiri lica – maloljetne Đ.B. (16), N.B. (16), O.L. (15) i M.G. (16) iz Bara, zbog sumnje da su u periodu od februara do maja ove godine počinili ukupno četiri razbojništva i jednu krađu, na štetu četiri pravna i jednog fizičkog lica.

“Sumnja se da su Đ.B, O.L. i N.B, 17. februara 2015. godine, maskirani tzv. fantomkama, uz prijetnju nožem od radnice jednog butika ukrali pazar u iod 395 eura, nakon čega su pobjegli. Takođe se sumnja da su M.G, O.L. i N.B. na isti način – maskirani i uz prijetnju nožem 30. marta počinili razbojništvo i to tako što je M.B. ušao u jednu apoteku iz koje je ukrao 1.210 eura dok su druga dva lica ostala ispred objekta da čuvaju stražu. Đ.B. i M.G. su, kako se sumnja, 01. aprila uz prijetnju nožem koji je držao M.G, dok su takođe bili maskirani fatomkama, iz jedne apoteke ukrali pazar u iznosu od 576 eura. Sumnja se i da su Đ.B. i O.L, 24. aprila 2015. godine, na isti način iz jedne prodavnice ukrali 450 eura”, stoji u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, sumnja se da je Đ.B, 01. maja 2015. godine, iz vozila „Peugeot 106“, u vlasništvu E.E. a koje je bilo parkirano i otključano, ukrao ručni sat.

Oni su, uz krivičnu prijavu i poseban izvještaj, privedeni ZODT u Baru, zbog osnova sumnje da su počinili navedena krivična djela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com