IPAK JE ON VELIČINA: Duško Vujošević oduševio Zvezdaše, evo šta je uradio nakon poraza! (VIDEO) - Volim Podgoricu

IPAK JE ON VELIČINA: Duško Vujošević oduševio Zvezdaše, evo šta je uradio nakon poraza! (VIDEO)

Strateg crno-belih, iako je često tokom sezone podizao tenziju u odnosima vječitih rivala, sada je pokazao svoju sportsku veličinu gestom koji mnogi, a naročito navijači crveno-belih nisu očekivali.

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da prekinu 14-godišnju vladavinu Partizana u domaćem šampionatu i osvoke titulu prvaka Srbije poslije 17 godina. Crveno-beli su zasluženo trijumfovali u finalnoj seriji plej-ofa 3:0 zahvaljujući boljoj igri u ključnim trenucima mečeva.

Po završetku meča kada je trebalo da igrači novog šampiona države prime medalje dogodila se jedna interesantna situacija koja sigurno zanima navijače oba tabora, a vjerovatno im je promakla, pošto nije mogla da se vidi u televizijskom prenosu.

Uprkos nevjerovatnoj tenziji koja vlada među najvećim protivnicima za koju je ponekad bio i sam kriv, sada je iskusni strateg crno-belih pokazao svoju sportsku veličinu gestom kojim vjerovatno mnogi, a naročito navijači Crvene zvezde nisu očekivali. Ovo je vjerovatno drugi put u njegovoj trenerskoj karijeri da je prijatno oduševio Delije, ako računamo da je prvi put bilo kada je preuzeo Zvezdu početkom devedesetih godina.

Vujošević je došao do svojih igrača nakon što su dobili medalje za osvojeno drugo mjesto i tražio od njih da ostanu na parketu sve dok njihovi protivnici ne dobiju svoje medalje, ali ni to nije sve.

Prišao je kasnije ponovo svojim izabranicima i zatražio od njih da aplaudiraju kada se crveno-beli budu popeli na pobjedničko postolje i tako ukažu poštovanje i čast novima šampionima. Zaista jedan neočekivani, ali potez koji daje jednu novu i bolju sliku srpske košarkaške scene.

Ne moramo ni pominjati da su svi košarkaši Partizana poslušali svog trenera i tek pred dodjelu pehara otišli u svlačionicu, a prije toga su uputili aplauz pobjednicima finalne serije.

(Telegraf)

2 komentara

  1. Pretty nice post, I just stumbled your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com