“Veljko izašao u grad sa jahtom” - Volim Podgoricu

“Veljko izašao u grad sa jahtom”

Veljko Ražnatović tvrdi da mu smeta to što novinari stalno pišu o njemu, a on ima daje previše povoda za to. Tačnije, sve je krenulo od slike sa jahte.

Cecin sin je, nakon ludog provoda na jednom od prijestoničkih splavova, odlučio da žurku prenese na jahticu – i naravno, sliku je odmah podijelio na Instagramu.

Međutim, kada mu je prijateljica skrenula pažnju na to da će, koliko sjutra, osvanuti u novinama zbog ovoga, evo šta je odgovorio:

– Veljko ono, Veljko ovo, jesu dosadni je**te – napisao je iznervirani Veljko. Međutim, to ga nije spriječilo da nastavi da dijeli slike iz provoda – u kom je bio okružen gotovo samo ženama. Pogledajte fotku:

Veljko Ražnatović

Foto: Instagram/raznatovic_veljko
Veljko Ražnatović

Foto: Instagram/raznatovic_veljko

Da li po ugledu na bahatu djecu Instagrama širom svijeta, ili jednostavno želi da se pohvali svojim stilom života urbanog Kazanove, ali Veljko ne prestaje da dijeli slike koje prosto vrište: “Gledajte me”. Evo, recimo, ovaj selfi sa “Jaguarom”:

Veljko Ražnatović

Foto: Instagram/raznatovic_veljko

Veljko je pored slike sa bijesnim kolima napisao:

– Neke igračke mogu da se uporede sa vinom, pretpostavljam.

Međutim, ne smiju se zaboraviti ni brojne djevojke koje Veljko mijenja kao od šale. Tako je juče u provodu bio sa seksi brinetom, kojoj je stavio ruku na guzu (što su primijetili i njegi fanovi na Instagramu):

Veljko Ražnatović

Foto: Instagram/raznatovic_veljko

Dakle, sami procijenite da li Veljko želi da se pohvali lagodnim životom ili ne.

(Srbija danas)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com