Zvijer se pravda: Ubiću se, nisam kriv za smrt sina - Volim Podgoricu

Zvijer se pravda: Ubiću se, nisam kriv za smrt sina

Kurta Kurteši (25) iz Zemun polja, koji je osumnjičen da je u sredu nasmrt pretukao sina starog 15 mjeseci na saslušanju u Višem tužilaštvu šokirao se kad je saznao da mu je dijete preminulo i rekao da nije u stanju da iznese odbranu, saznaje Kurir.

Kurtešiju, koji je negirao krivicu i rekao da će se ubiti, određen je pritvor do 30 dana.

Kurteši je juče saslušan u tužilaštvu, a budući da je beba preminula, njegov slučaj je prebačen iz Trećeg tužilaštva u Više. Kako nezvanično saznajemo, otac monstrum koji je narkoman do juče navodno nije znao da je nesrećno dijete preminulo od udaraca koje mu je zadao.

– Kad mu je rečeno da je beba preminula, počeo je da urla, negirao je krivicu, bacao se po hodniku i vikao je da će se ubiti jer navodno to ne može da izdrži. Pozlilo mu je, pa je intervenisala Hitna pomoć. Zato je naloženo neuropsihijatrijsko veštačenje – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bespomoćnom detetu zadao više od 20 udaraca po glavi i tijelu.
– Kurteši je sumnjao da je dete njegovo. Često je tukao i mučio svoju nevenčanu suprugu, s kojom ima troje djece, a četvrto je na putu. Kobnog dana se iznervirao što je beba plakala. Udarao ju je besomučno po telu i glavi i nanio joj teške povrede glave i unutrašnjih organa. Nakon krvničkog batinanja vratio je dijete u krevetac, a ženi, koja se u međuvremenu vratila, rekao je da se igrao sa sinom i da je on pao, pa je zato bio sav modar. Dijete je preminulo od posledica brutalnog prebijanja – kaže naš sagovornik.

Gordana Milanović (35), nevjenčana supruga Kurtešija koja je u drugom stanju, prebačena je s trogodišnjim sinom u Materinski dom u Zvečanskoj ulici, dok je njihovu šestogodišnju ćerku Kurtešijev otac prije nekoliko mjeseci odveo u Nemačku.

– Iako je Kurteši ostao u pritvoru, Gordana se zasad neće vraćati kući. Zbog loših uslova u kojima je živjela bolje je da ostane u ovoj ustanovi jer je u drugom stanju – rekao je naš izvor.

(Kurir)

1 komentar

  1. Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com