Želite BESPLATAN Windows 10? Potrebno je da uradite samo OVU jednu stvar - Volim Podgoricu

Želite BESPLATAN Windows 10? Potrebno je da uradite samo OVU jednu stvar

I dok se stvorila prva konfuzija u vezi sa tim da će Majkrosoft davati Windows 10 potpuno besplatno piratima, kompanija je napokon riješila da bude potpuno jasna u vezi sa planovima koji se tiču novog operativnog sistema.

Već znamo da Windows 7 i Windows 8.1 korisnici mogu da računaju na besplatnu verziju novog operativnog sistema (pod uslovom da nadogradnju instaliraju u roku od godinu dana nakon njegovog predstavljanja 29. jula), ali Majkrosoft predstavlja i potpuno nov način kako možete besplatno da dođete do ovog operativnog sistema.

Ukoliko instalirate najnoviju verziju Windows 10 test verzije (preview 10130) na svoj kompjuter i koristite Majkrosoftov nalog koji je registrovan za Windows Insider program, onda ćete dobiti Windows 10 potpuno besplatno.

U pitanju će biti legitimno izdanje, tako da sada možete da instalirate ovu test varijantu i kasnije preuzmete nadogradnju potpuno besplatno.

U slučaju da koristite Windows Xp ili Windows Vista, a želite besplatnu verziju najnovijeg operativnog sistema, jednostavno instalirajte Windows preview i dobićete besplatnu kopiju kada Windows 10 bude spreman 29. jula.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com