PROROČANSTVO Nikole Tesle od prije 100 godina: Tri najveće ljudske zablude upropastiće čovječanstvo! - Volim Podgoricu

PROROČANSTVO Nikole Tesle od prije 100 godina: Tri najveće ljudske zablude upropastiće čovječanstvo!

Prema mišljenju slavnog naučnika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su zapravo u moderno doba.

Ove zablude su se nekako raširile i postale dominantna uvjerenja širom svijeta, koje niko čak i ne dovodi u pitanje, a Tesla je još prije nekoliko decenija izdvojio tri najveće:

– Na prvom mjestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energija i materije u najvećem svom dijelu, osim planete, zvijezda i sitnih svemirskih čestica.

One su, kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog “nadobudnih” naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

– Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donijela i neznanje i zablude o načinu liječenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemjerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

– Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čovjeku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovjek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vjetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čovjeku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i cijelu ljudsku civilizaciju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com