Svađe, tuče i izbacivanja: Ni slavlje “orlića” ne može da prođe bez skandala! - Volim Podgoricu

Svađe, tuče i izbacivanja: Ni slavlje “orlića” ne može da prođe bez skandala!

U danu kada su orlići dočekani na aerodromu Nikola Tesla ovacijama, pjesmom i vodenim lukom ispod kojeg je prošao njihov avion, kada im se u Kući fudbala u Staroj Pazovi obratio predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, kada su jeli tortu u svoju čast i kada ih je dočekao rekordan broj ljudi ispred Gradske skupštine, dva incidenta su pokvarila njihov specijalni dan!

Potpredsjedniku FSS Savu Miloševiću i direktoru mlađih kategorija Mitru Mrkeli zabranjeno je da se pojave na balkonu Skuptištine grada, što je nezapamćen skandal u fudbalskoj istoriji. Milošević je kao reprezentativac odigrao 102 meča u nacionalnom dresu i ni u najluđem snu nije mogao da očekuje da će ovo da mu se desi. On je zajedno sa Mrkelom bio takođe jedan od onih koji su zaslužni za zlatno odličje sa Svetskog prvenstva i umesto da uživa u plodovima svog rada i rada svojih saradnika na balkonu, bio je prinuđen da se udalji sa mjesta istorijskog slavlja.

orlici

Milošević u svom saopštenju nije bio pretjerano rječit, ali je naglasio da se dogodio skandal svjetskih razmjera i da se ovakav epilog spremao danima uznazad.

savo-milosevic

U jednom trenutku prijetio je da izbije I fizički sukob, ali su brzim reakcijama reagovali Mitar Mrkela i Zoran Laković.

Drugi skandal se desio u prvim redovima platoa Gradske skupštine, gdje se nekoliko navijača upustilo u fizički sukob iz nepoznatih razloga. Poslije verbalnog sukoba pripitih fanova uslijedio je i fizički, koji se završio sa nekoliko razmijenjenih udaraca pesnicama.

Interesantno je da su se akteri poslije završenog pesničenja izljubili, nastavili da pjevaju patriotske pesme i onda zajedničkim snagama krenuli u fizički obračun sa fotoreporterima. Takođe su provocirali i organe reda prelazeći im barjacima tik iznad glave, međutim, oni su na smiren način reagovali ne želeći da izbiju u prvi plan.

(24sata)

2 komentara

  1. It is very interesting topic you’ve written here . The truth I’m not related to this, but I think is a good opportunity to learn more about, And as well talk about a different topic to which I used to talk with others

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com