Stijepović primio Radoševića - Volim Podgoricu

Stijepović primio Radoševića

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima, primio je danas proslavljenog crnogorskog boksera Predraga Radoševića i njegov stručni tim, saopšteno je iz PG biroa.

Gradonačelnik Stijepović je, čestitajući Radoševiću na osvojenoj tituli istakao, da je on primjer svima kako se napornim radom i upornošću, i pored određenih problema koji gotovo neminovno prate sve sportiste, mogu postići vrhunski rezultati i osvajati šampionske titule.

On je izrazio uvjerenje da će Radošević nastaviti da i dalje niže uspjehe i tako na najbolji način gradi profesionalnu karijeru i predstavlja grad i državu Crnu Goru.

Gradonačelnik je istakao da će gradska uprava nastaviti da podržava uspješne sportiste i sportske kolektive i da će uvijek znati da cijeni i nagradi vrhunske sportske rezultate.

Radošević se zahvalio gradonačelniku na podršci uprave glavnog grada i iskazao očekivanje da će i u narednom periodu uspješno braniti titulu prvaka Evrope u svojoj kategoriji i nastaviti pohod ka tituli svjetskog šampiona.

Povod prijema bio je nedavno osvajanje titule profesionalnog prvaka Evrope u WBO verziji, kada je sredinom maja Predrag Radošević u S.C. „Morača“ savladao Italijana Đuzepea Laurija i osvojio šampionski pojas u supervelter kategoriji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com