Đuro Franeta osvojio nagradu i dobio posao na TV Pink: Slava je prolazna, posao je važniji - Volim Podgoricu

Đuro Franeta osvojio nagradu i dobio posao na TV Pink: Slava je prolazna, posao je važniji

Podgoričanin Đuro Franeta je prezadovoljan osvojenim drugim mjestom u “Audiciji”, ali je još zadovoljniji što mu je ponuđen angažman u nekom od projekata TV Pink.

Na kraju takmičenja talentovanih komičara pobijedio je Miroslav Đorđević, a Franeta se zadovoljio drugim mjestom, nagradom od 500.000 dinara (oko 4.000 eura), ali i budućim nagažmanom u nekom od projekata pod okriljem TV Pink.

Nekoliko dana nakon finalne emisije, momak koji je simpatije javnosti osvojio crnim humorom, Dnevnim novinama je priznao da mu prija popularnost, ali prije svega je srećan zbog toga što je pronašao posao.

“Prezadovoljan sam. Očekivao sam plasman među pet najboljih, ali ne i pobjedu. Imponuje mi popularnost, podrška publike širom regiona, ali svjestan sam činjenice da slava dođe i prođe, tako da mi je od nje mnogo bitnije to što su mi ponudili angažman. Kad se slegnu utisci pričaću sa produkcijom o mom novom poslu. Sigurno će ispoštovati obećano, a sad je vrijeme da uživam i smislim na šta ću potrošiti osvojeni novac”, objašnjava Franeta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com