Podgorica: Sestra potegla nož na brata - Volim Podgoricu

Podgorica: Sestra potegla nož na brata

Incident između brata Milisava Vujoševića  i sestre Katarine Vujošević dogodio se prekjuče, u prijepodnevnim satima, u njihovoj porodičnoj kući u Dalmatinskoj ulici u Podgorici.

Šta je tačno prethodilo žustroj svađi koja je kuluminirala potezanjem noža policija nije tačno mogla da utvrdi jer su i brat i sestra dali potpuno različite iskaze okrivljujući jedno drugo za početak fizičkog obračuna.

Kako saznaju Dnevne novine, Katarina je u policiji izjavila da je brat započeo svađu, te da je nakon verbalnog sukoba fizički napao, zbog čega je ona u samoodbrani potegla nož i nanijela mu posjekotinu na ruci. Za razliku od nje, Milisav je iznio sasvim drugu verziju događaja.

On je naveo da je radio nešto u kući, da mu je sestra nešto prigovorila, zbog čega je izbila žustra svađa. Navodno je to brzo završeno i on je otišao u svoju sobu da legne, međutim ubrzo je u sobu uletjela njegova sestra koja je imala nož u ruci, kojim mu je nanijela posjekotinu.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, koje je konstatovalo da u postupanjima Vujoševića nema elemenata krivičnog djela, već se radi o prekršaju iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici. Nakon toga, brat i sestra su sprovedeni sudiji za prekršaje, po prekršajnoj prijavi policije.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com