Od ponedjeljka za prolazak kroz Podgoricu autobusima kazna 530 eura - Volim Podgoricu

Od ponedjeljka za prolazak kroz Podgoricu autobusima kazna 530 eura

Svi međunarodni prevoznici koji ne budu poštovali Odluku o regulisanju saobraćaja na teritoriji Glavnog grada od ponedjeljka, 29. juna, biće sankcionisani, saopštio je načelnik Komunalne policije Goran Janković.

On je rekao da će se sankcionisanje odnositi na sve nikšićke, danilovgradske, kao i prevoznike sa primorja i sjevera države koji budu koristili autobuska stajališta mimo Odluke o regulisanju saobraćaja na teritoriji Glavnog grada, piše Dan.

“Svim autobuskim prevoznicima bio je dat rok do ponedjeljka da se upoznaju sa ovom Odlukom. Svi oni su znali šta predviđa Odluka, ali je nijesu poštovali i to za njih nije nikakva novina. Od ponejdeljka krećemo sa sankcionisanjem svih onih koji ne budu poštovali Odluku i trasu kuda treba da se kreću svi međugradski i međumjesni prevoznici”, poručio je Janković.

Načelnik Komunalne policije navodi da će autobuskim prevoznicima biti pisana kazna od 530 eura za nepostupanje po rješenju komunalnog inspektora.

“Od toga se 500 eura odnosi na pravno lice, a 30 eura na odgovorno lice u pravnom licu. Pored novčane kazne, vozila će biti isključena iz saobraćaja”, istakao je Janković.

Prvi čovjek Komunalne policije navodi da, prije nego prevoznicima napišu kaznu, biće im izdato rješenje za otklanjanje nepravilnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com