Najsuroviji rijaliti do sad: Ko preživi divljinu punu medvjeda i vukova dobiće pola miliona dolara - Volim Podgoricu

Najsuroviji rijaliti do sad: Ko preživi divljinu punu medvjeda i vukova dobiće pola miliona dolara

Na televizijskom kanalu “History” počeo je novi rijaliti program pod nazivom “Alone” (Sami), koji je ujedno i najsuroviji dosad.

Naime, u njemu će se desetoro ljudi takmičiti u preživljavanju u surovim uslovima, okruženi opasnim divljim životinjama poput vukova, medvjeda…

Učesnici su u potpunosti odsječeni od svijeta i nalaze se na ostrvu Vankuver sa samo jednim ciljem, da prežive. Rijaliti će imati deset epizoda, a “History” je ovu emisiju nazvao “najhrabrijim i najdužim eksperimentom preživljavanja ikada zabilježenim na televiziji”.

Svaki od desetoro učesnika snalazi se sam za sebe, nema timova, udruživanja, pomaganja. Njih razdvajaju vode i planine, pa je gotovo sigurno da nema međusobne pomoći. Takmičari čak nemaju ni kamermana koji će ih pratiti, već sve prizore bilježe sami. Ovakav način snimanja pomalo podsjeća na čuveni film “Vještica iz Blera”.

Učesnici su dobili deset predmeta za preživljavanje, uključujući u taj broj i njihovu odjeću, a pobjednik je onaj ko izdrži najduže u divljini. Ovakva tortura će se pobjedniku na kraju isplatiti, jer će kao nagradu dobiti pola miliona dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com