Janović opet u Jadranu! - Volim Podgoricu

Janović opet u Jadranu!

Iako nije zvanično potvrđeno, izvjesno jeda će 35-godišnji as opet nositi kapicu Jadrana, prenijele su Vijesti.

Janović je po odlasku iz Jadrana ljeta 2011. igrao za Jug. U međuvremenu u klubu s kojim je osvajao domaće I regionalno prvenstvo ulogu šefa stručnog štaba preuzeo je njegov klupski i saigrač iz reprezentacije Vladimir Gojković.

“Pričao sam sa Vladom i ideja o povratku u Jadran postoji, čak je i veoma realna. Vidjećemo šta će od svega biti, ostalo je da dogovorimo još neke detalje, ali vjerujem da ću naredne sezone igrati u Herceg Novom”, rekao je Janović.

Janović smatra da bi u Jadranu mogao da se adekvatno pripremi za olimpijske igre u Riju.

“Kroz Jadran bih mogao da odigram optimalan broj utakmica, jer mi je prioritet da budem spreman za Olimpijske igre naredne sezone. Kroz čitavu karijeru sam nastupao za timove koji imaju najveće ambicije, a i sada mi je Jug ponudio nastavak saradnje”, dodao je Janović.

Jedan od najboljih crnogorskih vaterpolista svih vremena u dogovoru sa selektorom Rankom Perovićem odlučio je da ljetos ne ide na Svjetsko prvenstvo u Kazanju.

“Odigrao sam skoro 70 utakmica prethodne sezone u Jugu. Pogotovo je sve postalo teže kada nam je suspendovan Nikša Dobud. U razgovoru sa selektorom sam donio takvu odluku, jer smatram da mi treba predah i da ovog ljeta napunim baterije za naredno ljeto kada su Olimpijske igre. Selektor se složio, u Kazanju planira da teret takmičenja iznesu neki igrači koji do sada to nisu imali priliku”, rekao je Janović Vijestima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com