Pogodite gdje ljetuju šampioni svijeta? U Crnoj Gori, naravno! - Volim Podgoricu

Pogodite gdje ljetuju šampioni svijeta? U Crnoj Gori, naravno!

Omladinski svjetski prvaci uglavnom se razbježali po primorju prij nego što se vrate svakodnevnim obavezama.

stanisa-mandic-more-odmor-mladi-fudbaleri-fudbaleri-srbije-prvaci-sveta-fo-1435362109-688419

 

Omladinski reprezentativci Srbije koji su na Novom Zelandu osvojili zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu još se nisu vratili svakodnevnim obavezama jer uživaju u zasluženom odmoru, mahom na moru.

stefan-milosevic

 

Kao što se moglo i očekivati, većina „orlića“ odlučila je da nekoliko dana do povratku treninzima provede na moru, gdje u društvu prijatelja i djevojaka uživa u čarima koje donosi lijepo vrijeme. Tako je Staniša Mandić sasvim očekivano otišao u rodni Herceg Novi, gdje s drugarima provodi vrijeme na poznatoj plaži Bla bla. On se tu osjeća kao domaći, pa se za njega može reći da još i najmanje uživa jer se praktično nalazi u prirodnom okruženju, pa gotovo i da nema osjećaj da je na odmoru.

U lepom društvu... Antonov s devojkom

U Crnu Goru su otišli i Nemanja Antonov, koji je na društvenim mrežama objavio sliku iz Bečića s djevojkom Selenom, a na istom mjestu, to jest na plaži hotela „Splendid“, fotografije su načinili i njegovi saigrači Stefan Milošević i Milan Gajić. Naravno, plaža i more ne mogu da prođu bez osvježavajućih koktela, koje srpski „orlići“ ne ispuštaju iz ruku, a očigledno je da su svi oni dobili bronzanu boju tena jer očigledno vole da mnogo vremena provode na suncu.

Selfi... Marko Grujić

Uživajte, zaslužili ste!

(kurir,rs)

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com