Porto Montenegro na stranicama prestižnog Sunday Timesa - Volim Podgoricu

Porto Montenegro na stranicama prestižnog Sunday Timesa

Regent Porto Montenegro u Tivtu našao se na stranicama prestižnog i jako cijenjenog britanskog časopisa The Sunday Times u rubrici Putovanja, a autor članka koji se bavio temom hotela ocijenio je da je hotel na crnogorskom primorju izuzetno komforan, a preporučen je i obilazak jahti i Lido bazena.

Autor članka VIP Hoteli prošetao je svim kontinentima u potrazi za novootvorenim hotelima koji su ugostili velika imena svjetskog šou biznisa. Svoje mjesto među luksuznim hotelima iz Pariza, Istanbula, Njujorka, Majamija, Tel Aiva, Šri Lanke, našao je i Regent Porto Montenegro koji je za manje od godinu dana od svog otvaranja imao priliku da ugosti imena džet-seta, kao što su Dita Von Tiz i gitarsita Miloš Karadaglić.

Uz brojne komplimente vezane za samu arhitekturu i dizajn hotela, novinar The Sunday Times-a uporedio je Crnu Goru sa Monakom i skrenuo je pažnju svima koji se odluče da je posjete istraže luksuznu marinu za jahte Porto Montenegro.

Podsjećamo, za nešto manje od godinu dana Regent Porto Montenegro je uživao pažnju brojnih inostranih medija, počevši od ubrajanja ovog hotela na Conde Nast Traveler listu najboljih hotela za posjetiti u 2015. godini u Rusiji i Ujedinjenom Kraljevstvu, do predstavljanja u brazilskom izdanju časopisa Elle.

(cdm)

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this just before. So nice to find somebody with many original ideas on this subject. realy appreciation for starting this up. this web site is one thing that is needed over the internet, someone if we do originality. beneficial job for bringing something totally new for the world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com