Štrajkački odbor Opštine Kolašin: Ili plate ili ključ u bravu - Volim Podgoricu

Štrajkački odbor Opštine Kolašin: Ili plate ili ključ u bravu

Štrajkački odbor Opštine Kolašin, a na zahtjev radnika lokalne uprave, Službe zaštite i spasavanja i Centra za kulturu juče je održao sastanak sa predsjednikom SO Aleksandrom Dožićem i potpredsjednikom Opštine Đurom Miloševićem tražeći ispunjenje zahtjeva.

Radnici su dali prijedloge šta bi morali da urade do kraja ove nedjelje, u suprotnom narednog ponedjeljka izaći će sa novim zahtjevima koji će biti, kako radnici tvrde, i te kako drugačiji od dosadašnjih.

“Čelnici Opštine se i dalje nadaju da će im Vlada Crne Gore dati garancije na sedam miliona eura kredita, a što je po nama nerealno što smo im i saopštili. Dožić je danas bio decidan, ako ne bude ništa ove sedmice, onda nema šta da tražimo ni mi. Ta izjava Dožića kao odgovornog čovjeka, smatramo da nije dvosmislena i ona nam uliva nadu da se nešto mora riješiti ovih dana, a to je, ili da nam se isplate plate ili njihova lična odgovornost”, kazali su iz štrajkačkog odbora.

Kako Dnevne novine nezvanično saznaju, u koliko se radnicima do petka ne ispune zahtjevi, u ponedeljak će zaključati vrata Opštine i Centra za kulturu gdje neće dozvoliti ulazak nikome.

Podsjećamo, poslanik Socijalističke narodne partije SNP Aleksandar Damjanović zatražio je rebalans budžeta za 2015. godinu kako bi se refinansirali dugovi i odblokirao račun Opštine Kolašin

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com