Čime leti Donald Tramp: Luksuz od kojeg boli glava! - Volim Podgoricu

Čime leti Donald Tramp: Luksuz od kojeg boli glava!

U svom luksuznom poslovnom “gnijezdu”, u neboderu na Menhetnu, na kojem je na ulazu njegovo ime ispisano zlatnim slovima, Donald Tramp je objavio predsjedničku kandidaturu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U klasičnom američkom kič fazonu, objavljivanje kandidature pratili su i “holivudski momenti”, pa je tako sa razglasa puštena pjesma “Memories” iz mjuzikla “Mačke”, a okupljenima su dijeljene majice sa natpisom: “Učini Ameriku velikom”.

Donald Tramp je jedan od nabogatijih (ako ne i najbogatiji) američkih biznismena. Teško je procijeniti njegovo bogatstvo, ali se ono kreće u milijardama dolara. Ipak, njegova poslovanja prate mnogobrojne kontroverze, skandali, čak i optužbe da je pravio malverzacije oko poreza.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ženio tri puta, a ima petoro djece. Bio je i domaćin TV rijalitija “Šegrt”. Iz tog programa njegova najpoznatija rečenica je: “Otpušten si”.

Ne voli doseljenike, pogotovo latino porijekla i protivnik je abortusa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa računom na kome ima više od pet biliona dolara, Donald Tramp je jedan od najbogatijih biznismena na svijetu.

Njegov ukus za luksuzna dobra često se opisuje kao specijalan. Ovaj šezdesetdevetogodišnjak između ostalog posjeduje i jedan od najekskluzivnijih aviona na svijetu, koji je kupio od suosnivača Microsofta, Pola Alena 2011. godine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, ovaj avion je morao da bude preuređen kako bi bio po Trampovom “specijalnom” ukusu, a to znači da je promijenio svaki kutak koji je mogao tako da bude od najboljeg drveta i zlata, ali i da njegovo ime bude ispisano ako je moguće na svakom elementu.

Na fotografijama pored izgleda luksuzno sređenih spavaćih soba u samom avionu, nalaze se i kupatila sa zlatnim slavinama i velika udobna kožna sjedišta koje je odabrao za svoju letjelicu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com