Čola najavio spektakluaran koncert u Podgorici 12. jula - Volim Podgoricu

Čola najavio spektakluaran koncert u Podgorici 12. jula

Muzička zvijezda Zdravko Čolić očekuje da će publika u Podgorici uživati u koncertu koji će biti održan 12. jula povodom Dana državnosti i najavljuje spektakularan provod koji će trajati iza ponoći.

On je izrazio zadovoljstvo što će poslije dužeg vremenskog perioda ponovo nastupiti u Podgorici i zahvalio se gradonačelniku Slavoljubu Stijepoviću na inicijativi za organizaciju koncerta koji će biti besplatan.

“Posebno mi je drago što za koncert u Podgorici vlada veliko interesovanje, kako domaće publike, tako i fanova i ljubitelja iz regiona, koji su već najavili dolazak u Podgoricu”, kazao je Čolić na konferenciji u Podgorici.

Sa druge strane, gradonačelnik Podgorice je kazao da je plato ispred spomenika Svetog Petra Cetinjskog, čovjeka i sveca koji predstavlja državnost, kulturu i istoriju  Crne Gore, simbolično izabran kao mjesto za održavanje koncerta megazvijezde sa naših prostora Zdravka Čolića.

“Zahvaljujući sponzorima i partnerima koji su pomogli organizaciju koncerta, na spektakularan način biće dočekan i proslavljen jedan od najznačjnijih datuma u bogatoj istoriji Crne Gore”, istakao je Stijepović i pozvao građane da se pridruže zajedničkom slavlju i muzičkoj manifestaciji koju tim povodom organizuje Glavni grad.

 

On je rekao da gradska uprava planira da u toku ove i narednih godina građanima Podgorice, ali i ostalih crnogorskih gradova, priredi više različitih manifestacija, prije svega muzičkih, kako bi im omogućili sadržajniji i bogatiji kulturni i društveni život.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com