KONGRESMEN NA FOKS NJUZU: 4. jula nuklearni napad na Njujork! - Volim Podgoricu

KONGRESMEN NA FOKS NJUZU: 4. jula nuklearni napad na Njujork!

Kongresmen iz Njujorka Piter King je gostujući sinoć na Foks njuzu zaplašio gledaoce izjavom da su zvaničnici Njujorku vrlo zabrinuti zbog mogućnosti da će 4. jula u Njujorku biti izveden bombaški napad prljavom nuklearnom bombom.

U razgovoru sa voditeljkom Megan Keli, King je izjavio da nikada nije video toliku zabrinutost. „Da je ovo samo rutinsko upozorenje, uređaji za praćenje nukelarne opasnosti se ne bi koristili na ovaj način.“

„Da li si upravo rekao nuklearno?“ upitala je Keli.

„Da, velika je briga ovde u Njujorku“, odgovorio je King, dodajući: „Zbog prljave nuklearna bomba. Zato se toliko novca troši za opremu za otkrivanje eksplozivnih naprava“.

King, predsednik Pododbora za borbu protiv terorizma, inače voli da promoviše ideju da iza svakog ugla u američkim gradovima postoje teroristi koji pokušavaju da aktiviraju nuklearne bombe.

On je opsednut ukidanjem sloboda i prava građana u korist agresivnog nadzora i oštrije kontrole pod izgovorom opasnosti od terorizma.

Kralj je rutinski pozvao NSA da ojača i poveća svoje programe masovnog nadzora, a ranije je optužio Edvarda Snoudena za izdaju, i pozvao na njegovo izručenje i procesuiranje.

Pored zvaničnih upozorenja iz FBI, DHS, kao i bivših zvaničnika CIA, Pentagon je takođe izdao upozorenje, navodeći da je održava „status pojačane pripravnosti“ zbog potencijalnih pretnji Islamske države Iraka i Sirije povodom 4. jula.

Strah u Americi je pojačan nakon izveštaja da FBI uspostavlja komandne centre širom zemlje radi odbrane od terorističkih napada u vreme prazničnog vikenda.

ISIS je na to odgovorila kartom koja pokazuje položaje privremenih komandnih mesta FBI.

Pogledajte video:

webtribune

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com