Djevojka pala sa mosta zbog selfija - Volim Podgoricu

Djevojka pala sa mosta zbog selfija

Jedna djevojka izgubila je život u Moskvi nakon što je pala sa mosta u pokušaju da napravi selfi fotografiju, prenosi „Raša tudej“.

Kako se navodi, 21-godišnja studentkinja Univerziteta turizma i usluga željela je da napravi selfi ispred kompleksa zgrada Moskovskog međunarodnog poslovnog centra kada je pala sa mosta dok je pokušavala da napravi fotografiju.

Njena smrt je samo poslednja u nizu nesreća zbog selfija, dodaje „Raša tudej“.

„Prema preliminarnim informacijama, djevojka je pokušavala da napravi selfi sa svojim prijateljima, ali nije mogla da se drži i pala je sa mosta na kej“, navodi za TASS izvor blizak istrazi.

Međutim, prema drugim izvorima informacijama, ona je pala nakon što je pukla ograda mosta na koju se naslonila.

Anton Cvetkov iz Komisije zajedničkog doma za bezbednost navodi da će istražiti uzroke njene smrti.

„Kakva je to ograda koja ne može da izdrži mladu devojku“, upitao je on.

Osim toga, zvaničnik Ministarstva unutrašnjih poslova rekao je za TASS da je to ministarstvo zabrinuto sve većim brojem incidenata „kada se ljudi povređuju ili izgube život u pokušaju da naprave jedinstveni selfi“.

„Svaki od tih incidenata može biti spriječen. Slefi fotografije mogu biti upečatljive i iznenađujuće i bez rizikovanja svog života“, rekao je on.

U maju jedna devojka u Moskvi je teže povređena nakon što je pokušavala da napravi selfi sa pištoljem prislonjenim na svoju glavu, a istog mjeseca čovek iz Singapura izgubio je život na Baliju kada je zbog selfi fotografije pao sa litice u more.

Osim toga, tinejdžerka je poginula u Iasi severu Rumunije dok je pokušavao da napravi selfi na vrhu voza kada je nogom dodirnula žicu kroz koju protiče struja od 27,000 volti.

(B92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com