FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Naš Jovan Aleksić je novi Fredi Merkjuri! - Volim Podgoricu

FINALE PINKOVIH ZVEZDICA: Naš Jovan Aleksić je novi Fredi Merkjuri!

Jovan Aleksić nas je prvo prodrmao hitom Kvina “Another One Bites the dust”, a onda je grunuo sa “Barselonom”, dok je tatkove  “We Are The Champions” posvetio svim kolegama iz finala – Pinkovim zvezdicama.

Leontina je bila oduševljena nastupom: “Joca je bio najbolji do sada, za mene”.  “Ti si reinkarnacija Fredija Merkjurija”, rekao je Hari Joci i dodao da ga je drnuo direktno u srce.

Goca ga je pohvalila što toliko radi na sebi i dodala da Crna Gora može da bude ponosna. Milan je rekao da ge je ovaj nastup oduševio, a Jelena da je priredio muzičko-scenski spektakl na nivou mjuzikla.

Pavle Vasić probio je led. Igor Lazarević izveo je pesmu “Ružica si bila”, Trajče Gorgijev Tom Džonsa, a Valentina Mec Its My Life Bon Džovija.

David Radosavljević izabrao je da na početku izvede pjesmu Tonija Cetinjskog, Isidora zablistala kao Zdravko Čolić.

Lena Stamenković izvela je Feeling Good, a Mateja Dangerous od Dejvida Gete. Poslednja je nastupila Marija Serdar sa Prinsovom pesmom “Purple Rain”.

2 komentara

  1. Nice post. I learn something more difficult on distinct blogs everyday. Most commonly it is stimulating to learn content using their company writers and employ a little from their site. I’d prefer to apply certain while using content on my small weblog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a link for your web weblog. Many thanks sharing.

  2. I am typically to blogging we actually appreciate your site content. This article has truly peaks my interest. I am about to bookmark your site and keep checking for brand spanking new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com