Ove svjetske zvijezde ne koriste dezodoranse i imaju loš zadah - Volim Podgoricu

Ove svjetske zvijezde ne koriste dezodoranse i imaju loš zadah

Sve svjetske zvijezde sijaju na ekranima i svojim glamuroznim izgledom prenose poruku da provode i previše vremena kako bi bile savršene. Ipak, stvarni život pokazuje drugačiju sliku. Predstavljamo vam neke od zvijezda kojima niko ne može da pozavidi na higijeni.
Bijonse
Pjevačicu Bijonse mnogi smatraju za jednu od najljepših i najseksipilnijih žena današnjice.

Svjetsku slavu je stekla kao član grupe “Destiny's child”, a kasnije se progurala i kao solo pjevačica i postala jedna od najprodavanijih izvođača svih vremena. Osvojila je 20 Gremi nagrada, a mnogi magazini su je uvrstili u svoje liste najpoželjnijih dama.

Ipak, kada biste imali prilike shvatili biste da i nije toliko privlačna.

Ono što je problem kod nje je higijena usta, budući da pjevačica pati od lošeg zadaha. Kako se navodi, pjevačica pretjerano jede bijeli luk zbog čega njena okolina ne uživa dok ona priča.

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston

Na loš miris iz usta Dženifer Aniston su se njeni bivši momci javno žalili, Foto: Profimedia.rs

Dženifer je mnogo slična pjevačici Bijonse. I ona je nekoliko puta uvrštena među 10 najpoželjnijih žena na svijetu, a magazin “Men's health” imenovao ju je za najseksepilniju damu ikada.

Ipak, i ona, baš kao i Bijonse, ima problema sa zadahom. Njen problem je u tome što ispija previše kafe, a na njen loš miris iz usta su se njeni bivši momci javno žalili.

Kortni Koks

Kortni Koks

Kortni uopšte nije ljubitelj dezodoransa pa i ne miriše baš najljepše, Foto: Profimedia.rs

Glumica Kortni Koks iza sebe ima mnogo dobrih uloga, a proslavila se onom u seriji “Prijatelji”, gdje je glumila Moniku Geler. Ima mnogo fanova, barem dok joj ne priđu da se upoznaju.

Kako navode strani mediji, Kortni uopšte nije ljubitelj dezodoransa pa i ne miriše baš najljepše. Njen bivši suprug Dejvid je jednom prilikom izjavio da Kortni “miriše kao vozači kamiona i da se njemu to dopada”.

Možda je upravo taj “atraktivni parfem” razlog zbog kojeg Kortni sada nosi titulu bivše žene.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com