SDP Nikšić poručuje Brajovićevom timu: Srećan vam put! - Volim Podgoricu

SDP Nikšić poručuje Brajovićevom timu: Srećan vam put!

Zaklinjanje u demokratiju i socijaldemokratske vrijednosti je palo u vodu kod onih koji očigledno te vrijednosti ne osjećaju bliskim, inače se ne bi na ovakav način obraćali dojučerašnjim drugovima i drugaricama koje su napuštili. Za razliku od vas, nama se socijaldemokratija ne svodi na funkcije i privilegije, koje ste odlučili da zadržite i pored napuštanja stranke koja vas delegirala na te pozicije, poručuju u OO SDP Nikšić, timu okupljenom oko Ranka Krivokapića.

Dvije trećine članova OO Nikšić napustilo je SDP.

“Žao nam je što je Ranko Krivokapić, nakon našeg masovnog istupanja iz partije, vikao na vas, a vi, svi do jednog, pognute glave sve to oćutali, jer i vi i on znate da SDP u Nikšiću više ne postoji”, saopštio je medijski tim Ivana Brajovića.

Na to je reagovao tim Ranka Krivokapića koji je kazao da ključni razlog za nervozu nekadašnjih članova leži u činjenici da su ubjedljivo poraženi na Konvenciji za izbor delegata na Osmom Kongresu.

“Kada su i pored pritisaka ubjedljivo izgubili, iako je kandidat za predsjednika Brajović bio dugogodišnji koordinator našeg odbora. Da su delegati na Kongresu znali da pripremate razbijanje partije ako izgubite vjerovatno vas ne bi podržao niko osim ministara i direktora. Sada kada je “Informer projekat” očigledan srećan vam put, a nama koji smo izdržali četvrt vijeka na pravoj strani istorije ostaje da lišeni tereta napravimo novu svijetlu stranicu istorije Crne Gore”, poručuju u SDP Nikšić.

(CDM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com