Tom Kruz napušta sajentologiju, prekardašili su! - Volim Podgoricu

Tom Kruz napušta sajentologiju, prekardašili su!

Čini se da holivudska zvijezda Tom Kruz ne može više da toleriše uplitanje Sajentološke crkve u njegov privatni život pa je na korak da je napusti, prenosi “OK!” magazin.

Kako piše “OK!”, glumcu je najteže palo to što, zbog obaveza u crkvi, nije ispratio najbitnije momente u životu devetogodišnje ćerke Suri, a sada je spreman da to ispravi.

Kruz namjerava da povede ćerku sa sobom na svjetsku promociju filma “Mission Impossible: Rogue Nation”.

– Tako će provesti kvalitetno vrijeme sa Suri koju nije vidio mjesecima i koja mu užasno nedostaje – rekao je izvor blizak magazinu.

Inače, Tom je dobio Suri iz braka sa koleginicom Kejti Holms koji se završio 2012. godine. Tada su mediji spekulisali da je Sajentološka crkva imala udio u tom razvodu tim prije što se miješala u odnos supružnika.

2 komentara

  1. This would be the appropriate blog if you really wants to discover this topic. You are aware of a great deal of its nearly difficult to argue on hand (not too I really would want…HaHa). You certainly put a whole new spin using a topic thats been discussing for decades. Wonderful stuff, just fantastic!

  2. I simply had to thank you very much yet again. I am not sure the things that I would have sorted out in the absence of the tactics documented by you regarding such area. It was before a real challenging scenario in my view, however , discovering a new well-written technique you handled it forced me to cry over joy. I’m just grateful for this support and as well , pray you realize what an amazing job you’re doing teaching the others with the aid of your webpage. I’m certain you haven’t encountered all of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com