VIDEO: Spasio ćerku od PEDOFILA, koji je ugovorio sastanak sa njom preko društvene mreže! - Volim Podgoricu

VIDEO: Spasio ćerku od PEDOFILA, koji je ugovorio sastanak sa njom preko društvene mreže!

Otac je skoro slučajno ugledao svoju dvanaestogodišnju ćerku koja je izašla iz kuće da bi se vidjela sa 15-godišnjakom, a zapravo , to je bio mnogo stariji muškarac i seksualni manijak.

Nepoznatog čovjeka je upoznala preko društvene mreže, a da otac nije reagovao na vrijeme sve bi se najvjerovatnije tragično završilo.

Njen otac, Tim Leblank, oko dva noću je primijetio da mu ćerka nije kod kuće, istrčao je napolje i nedaleko ugledao kako stoji pored džipa sa nepoznatim čovjekom. Odmah ga je napao, i bacio na zemlju kako bi spasio svoju ćerku od mogućeg kidnapovanja ili napada.

Istraga je utvrdila da je muškarac iz džipa bio Skot Stilvel (27) iz San Dijega. On je uhapšen i zadržan u zatvoru. Ćerka je poslije ocu ispričala da je mislila da se dopisuje sa mladićem koji ima 15 godina, a on je rekao za djevojčicu da je mislio da je šesnaestogodišnjakinja.

Leblank upozorava sve roditelje širom svijeta da obrate više pažnje na svoju djecu i da ih upozore da na društvenim mrežama ima veliki broj manijaka, prenosi CBS Los Angeles.

(SD)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com