Ispovijest Nikole Rađena: Smrt oca i problemi u klubu su me natjerali da se okrenem DROGI! - Volim Podgoricu

Ispovijest Nikole Rađena: Smrt oca i problemi u klubu su me natjerali da se okrenem DROGI!

Srpski vaterpolo reprezentativac Nikola Rađen priznao je da su ga smrt oca početkom godine i teški uslovi u Olimpijakosu, naveli da se okrene kokainu!

Na Kongresu o prevenciji dopinga u sportu u beogradskom Domu omladine, Rađen je govorio kako je sebi naškodio, što mu je ujedno i svojevrsni stav pred FINA, a zvaničnu odbranu mora poslati do 13. jula.

“U karijeri sam testiran tačno 15 puta. Uvijek sam bio negativan do sada. Testiran sam na najvećim takmičenjima, Svjetskom i Evropskom prvenstvu, a i van sezone. Kada sam izvučen u Španiji, znao sam šta sam uradio i šta me čeka.” rekao je Rađen.

On je priznao i kako se okrenuo kokainu zbog smrti oca i poteškoća u klubu u kom je tada igrao.

“Početkom godine me je iznenadila smrt oca, u klubu nije išlo kako treba, borio sam se sa pritiskom… Uradio sam šta sam uradio. Stil života i okruženje nisu bili pogodni po mene. Sam sam kriv, snosim odgovornost… Gradite cio život karijeru, ne dozvolite sebi da sve ugrozite za jedan dan”, rekao je Rađen.

Kao najveću kaznu samom sebi, Rađen navodi činjenicu da se neće naći sa saigračima na Olimpijadi u Riju.

“Više od svega sam želio da odem u Rio, na Olimpijske igre i da se borim za zlato koje nam nedostaje. Nažalost, sada ću to gledati kraj malih ekrana. Mislim da je to što ne idem u Rio najveća kazna. Takođe sam svjesan koliko je teško izgraditi povjerenje prijatelja. Ja sam to srušio potpuno, pokušaću da to popravim. Kada se jednom sruši, teško se vraća”, poručio je Rađen.

(24 sata)

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com