Sa ovom cakom lako ćete natjerati SVE ljude da vas zavole - Volim Podgoricu

Sa ovom cakom lako ćete natjerati SVE ljude da vas zavole

Dobro, za početak da se dogovorimo da definitivno NE treba svima da se svidite, već treba da budete ono što jeste. Ali, ako se često zapitate zašto vas ljudi ne gotive kao što gotive neke druge ljude – možda je odgovor u činjenici da jednostavnoi ne zračite pozitivno.

Kažu da je to nešto s čime se čovjek rađa – ali istina je da jako dobro može da se nauči.

Zapravo, ovo je jedna od onih stvari kojima vas uče u fensi američkim školama glume. Kako da na ljude ostavite onakav utisak kakav želite. Ovdje se ne radi o tome šta ćete u kom trenutku da kažete – već o energiji kojom zračite. Možda ne možete to da opišete sami sebi, ali samo pomislite na Merlin Monro.

Njeno izvođenje pjesme za srećan rođendan je dječju pesmicu, koja nije uopšte seksi, pretvorila u sinonim za seksepil. Zašto? Zato što je ona jednostavno zračila seksom.

Američka blogerka Saškija Štark kaže da je tehniku koju je osmislio Majkl Čekov, načila u školi glume, a najčešće je koriste glumci kako bi na njabolji način uspjeli da prodru u srž lika koji tumače.

Evo u čemu je caka – ona je ubrzo shvatila da se zapravo tom tehnikom svi svakodnevno koristimo, a da toga nismo ni svjesni. Naime, sigurno znate da ponekad jednostavno zračite određenom negativnom ili pozitivnom energijom – a zar ne bi bilo super kada biste uspjeli da kontrolišete tu energiju?

Saškija savjetuje da vježbate, jer ćete sa ovom forom lako privući sve ljude koje poželite. Najbolje je da za početak to radite sami u sobi. Zatvorite oči i koncentrišite se na neku konkretnu emociju. Potrebno je da se svim svojim bićem koncentirišete na to, kako biste krenuli i da zračite.

A onda se potrudite da vaše unutrašnje biće bude vidljivo spolja – dakle, da ta energija koju oećate u sebi konačno krene da zrači.

Nekima ovo pada lakše, drugima znatno teže. Ali vježbom može da se nauči! I onda ćete to moći da koristite kako biste na razgovoru za posao emitvali energiju samopouzdanja, a na romantičnom sastanku – energiju seksepila.

(24sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com