JA SAM NAJLJEPŠI CRNOGORAC U SRBIJI: Evo i dokaza! - Volim Podgoricu

JA SAM NAJLJEPŠI CRNOGORAC U SRBIJI: Evo i dokaza! 

Tridesetogodišnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana, a proteklih dana se vratio sa svJetskog takmičenja na kome je osvojio treće mJesto

Radule Vučetić je mister Srbije koji je osvojio treće mJesto na svJetskom izboru za mistera koji se održao u Bugarskoj u Plovdivu od 22. do 28. juna ove godine.

Dakle ima i zvaničnu potvrdu da je ono što i sam tvrdi: Najljepši muškarac u Srbiji!

Ovaj na prvi pogled skromni momak i dalje, kaže, polako sabira utiske nakon povratka iz Bugarske i osvojenog trećeg mjesta sa ovog takmičenja. Vučetić je na takmičenje otišao, jer je na osnovu svojih dosadašnjih rezultata proglašen za mistera Srbije. Tridesetogodšnji Beranin koji živi u Beogradu kaže da se manekenstvom bavi samo oko godinu dana.

On je učestvovao u konkurenciji 25 kandidata i osvojio zapaženo treće mJesto. Borba za titulu mistera trajala je tri dana i kandidati su morali da pokažu određene kvalitete i sposobnosti.

– Prvo veče smo defilovali kroz grad u nošnjama i sa zastavama, drugo veče se birao mister bikinija i talent šou kada su takmičari imali prilike da pokažu svoju umijeća, psa su mnogi pJevali i imitirali. Treće i ujedno finalno veče podrazumijevalo je da izlazimo na binu u nošnjama, bikiniju i tada je proglašen mister i njegova dva pratioca – kaže Vučetić.

Sa ovog takmičenja ponio je tri prestižne nagrade: najbolje biznis lice, najljepši par sa mis Kosova, kao i najlepše fitnes tijelo, a i na talent šouu je pokazao zapažene rezultate.

Gostujući u našoj redakciji, Radule Vučetić kaže da u sjenci ovog svjetskog izbora za mistera stoji niz nepravilnosti i kaže da planira da presavije tabak.

– Ja sam osvojio najveći broj lenti i bio sam glavni favorit. Međutim, druge večeri takmičenja su se odjednom promijenile sudije i ja sam upozoren da se radi nešto što se kosi sa propisima. U trećoj, a ujedno i poslednjoj finalnoj večeri proglašavaju predstavnika Crne Gore, koji je inače moj dobar drug, za pobJedinka iako nije imao nijednu osvojenu nagradu – kaže Vučetić i dodaje: Sada ću da tužim odgovorne i da se utvrdi ko je napravio propust zbog kojeg smo svi ostali bez nagrade.

Tužbu je najavio i Novljanin Viktor bijelović kome je, kako tvrdi, odzeto prvo mjesto i novčana nagrada od 15.000 eura

Miss & Mister Grand Sea Universe: Viktor Bijelović najljepši

Novljaninu Viktoru Bijeloviću oduzeta titula mistera i 15.000 evra

On dodaje da je i sponzor koji je dodijeljivao novčane nagrade odustao od sponzorstva i trojica prvoplasiranih, među kojima se i on našao su ostali bez nagrade, jer kako kaže, sponzor nije bio zadovoljan prvoplasiranim takmičarima.

Naš sagovornik kaže da je u svijetu mode od skoro, poslednjih godinu dana i da se tu obreo sasvim slučajno.

– Bavio sam se bodi bildingom i sasvim slučajno sam se obreo u manekenstvu. Oduvijek me je privlačilo da se fotografišem i da izgledam lijepo. Te navike nosim još iz srednje škole – kaže Vučetić.

On je inače po zanimanju policijski oficir sa završnom Kriminalističkom akademijom, a pored mode bavi se i fitnesom.

Radule Vučetić kaže da je kod nas veoma slabo plaćen ovaj posao, ali da se u inostranstvu i te kako isplati biti maneken.

– Ja sam potpisao ugovor sa jednom modnom kućom u Londonu. Priroda posla je takva da se dosta putuje, a meni to ne predstavlja problem – kaže naš sagovornik.

Pored svih lijepih strana ovog pomalo neobičnog zanimanja za muškarca, a posebno za jednog Crnogorca, naš gost kaže da je mana ovog zanimanja to što je jako teško uklopiti privatan život sa poslom i ističe da dJevojkama često smetaju stalna odsustva i provokativne fotografije.

On nam kroz osmjeh kaže da je u njegovom rodnom gradu sigurno bilo negativnih komentara zbog odabira zanimanja, ali da do njega takvi komentari nisu dolazili, kao i da ga to ne dotiče, jer mu je najvažnije što ima podršku svojih najbližih.

Vučetić kaže da se čitav život bavi sportom i da mu zdrav način života i vježbanje ne predstavljaju nikakav problem, pogotovo što zna da ovaj posao zahtIJeva lijep izgled. Želja našeg sagovornika je da se muško manekenstvo popularizuje u Srbiji, a bilo bi dobro da se organizuju i izbori za mistera Srbije. Za kraj je odlučio da pred kamerama radi sklekove, pa pogledajte kako je to izgledalo:

(VP/ Telegraf.rs)

2 komentara

  1. I feel all your tips are fantastic! Break it up and list it down. It always looks better and much more readable when you compose your points that way. Thanks for the tips!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com